Így ment tönkre a StarWars - képekben

Figyeljük meg hogy ha fanyalogva is, miért vállalható az 1-3, és lássuk be hogy a 7-8 ellenben totálisan vállalhatatlan.

Nézzük meg az Eredeti Trilógiát (l. fent). Ha el is követ olyan bakikat mint az ewokok, azért elmondható hogy folyamatosan építkezik.

Most tanulmányozzuk az Előzmény Trilógiát:
Episode 1:

-------------

Episode 2-3:

Most azon kívül hogy kiderül miért hittem hogy ugyanaz játssza Qui Gont mint később Obi Vant, és Obi Vant aki később Anakint, rögtön látjuk hogy retkonolja önmagát, különösen pocsékul bánik a gonoszaival, pazarolja őket. Mindent összevéve látszik hogy rosszul van megírva. Átgondolatlanul volt elkezdve. Rosszul mérték fel a helyzetet.
De még ezekkel együtt is, legalább látszik mit akar, és nem sérti meg az alapjait (ami a folytatása, lol). És ha kicsit esetlenül is, de végigvisz egy sztorit.

Namost nézzünk rá a JarJar Abrams kezdte... takonyvárra. Úúúúú. Először is ott volt a Farce Awakens: 4. kép. Katasztrófa.
 
De a 8. résznek ezt is sikerült megugrania hülyeségben (5. kép) Mindent megsemmisített, kivéve az előzmény-trilógia "Útálom a homokot" Anakinját, akiből eredezteti Kajla Rent! És rajta kívül nincs más a réges-régi galaxisban...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad