Hogyan fejezzünk be egy sorozatot?

Szóval korábban azt mondtam a Bűbájos Boszorkák nem akart Buffy a Vámpírvadász lenni, vagy legalábbis erőteljesen más lett. Erre visszatérek a bejegyzés végén,de lássuk előbb az évadot:

GYŰLÖLTEM. Szerintem mindenkinek azt kéne. A Hármak közül már Paige sem erőlködik. A szálak leginkább sehova nem vezetnek, jobbára minden arról szól hogy szarnak bele az egészbe, és azért is panaszkodnak hogy a lélegzetvételhez erőfeszítést kell kifejteniük.
Pedig az évad nem indul rosszul. A "Happy End"-ről kiderül hogy a semmiből előszopni új személyiséget nem is olyan egyszerű, ellenben ott volt a felvetés hogy "tanítsuk ki az új generációt".
Aki jelen esetben Kajla Kakukk lenne.


Mivel akkor még fiatal és energikus volt, nem egy túlfizetett szajha, és mert a stáb erősen pakolta az évadba (végre/ismét) az akciót, még kifejezetten ő az egyetlen aki miatt nézhető az évad valamennyire. Akkor is ha a stúdió pénzt azt nem adott a sorozatra, sőt, attól csak picit elismerésre méltóbb mit kihoztak a rendezők belőle.

De nehogy azt hidd attól hogy gyűlölöd rossz az évad! Oh nem!
Jó, valahol biztos, de a lényeg mit kezdesz a gyűlölettel. Tehetsz úgy mint Alison Brie karaktere a Glow-ban, vagy mint Tommy Wiseau a The Room kapcsán (nézzétek meg a The Disaster Artist-ot!), és tőkét kovácsolhatsz belőle.
Szóval mikor Kajlának előkerül az eltűnt tesója, és ő is dögunlamassá válik valami agyonbonyolított történetben, miután a Kormánynak is dolgoztak a Hármak az X-akták ügyosztályán (és tényleg), végre eljön az évad vége, ahol MINDEN VARÁZSLÉNY ÚTÁLJA A KURVA ANYJUKAT ÉS KINYÍRJÁK ŐKET EGYTŐL EGYIK.
Na persze a végén mindenki feltámad, és hármasikreik lesznek, Kuku meg elhúzhat a büdös francba mert ő nem producer - de akkoris! Végre valami "jó" történt!

Szóval miután a 7. évadban látszólag véget ért a sorozat, feltámasztották még egy évadra, ahol látszólag megint véget ért.
Mert oh nem, a sorozat MÉG KÉT ÉVADIG FUTOTT, ezt már tényleg a Buffy mintájára, merthogy képregény formátumban XD
De hogy mi a fasznak. A cuccot nyilvánvalóan senki nem is olvasta, a kétéves próbafutam után simán elkaszálták (nem úgy a Buffyt).

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad