Bűbájos boszorkák, 6. évad

Ez az évad valamivel jobb mint az ötödik. Mert próbálkoztak valami újjal.
Nem sikerült túl jól, amihez feltehetőleg Alyssa Mylano és Holly Mary Combs keze is komolyan hozzájárult, mert ki más herélte volna ki a főszálat?

Az előző évad azzal zárult hogy Chris Akárki felrobbantja Leot.
Mint kiderül nem ölte meg, de elzárta biztos helyre: valkűrök közé.


A kép jól sikerült, meg kell hagyni. Chris története sajnos nem. De megpróbálhatjuk rekonstruálni.
Azt tudjuk, hogy Wyatt, a bűbájos csecsemő instant gonoszként kezeli, ami azt is jelenti hogy annak kellett volna lennie. Akkor is ha sikerült a valkűrökkel szövetkeznie, akik jók.
Tudjuk, hogy valami titkot nagyon rejteget, baromira bosszantja Wyatt, valamit megakar buherálni a jövőben, plusz aktívan bomlasztja a Bűbájosokat.
Igazából a teóriám kulcsa az a jelenet ahol valami Jövőből Jött Lány is szerepel, meg felnőtt Wyatt, meg minden. Van ott egy jelenet, amiben hivatkoznak arra a korábban mondottra hogy Chris használgatja az időkaput hogy visszamászkáljon a jövőbe. És itt ez a jány aki azt állítja, kezelnie kell asrácot, különben az ereje felemészti.

Tehát van egy fényőrünk aki nem fényőr, gonosz de jónak látszik, és a fényőr-ereje külső kontrollra szorul mert különben felemészti (ez se kerül elő később).
Én azt mondom, eredetileg a pali valami démon lehetett, aki lopott magának fényőr-képességet.
De aztán az egészet sutba vágták, nyilván mert nem volt elég színvonaltalan, és a végén még csinálni kellett volna valamit a csekk felvétele mellett, így kaptuk azt a torzót ami végül lett az egészből. És még így is nézhető kategória, erős C. Úgy nagyjából.
A helyére az évad második felébe beerőszakolták a megromlott égi sztorit, aminek a végkifejlete nem is volt annyira rossz, csak éppen a felépítése hiányzott - és még +1 részt is kellett az évadba rakni, felteszem vagy ötlettelenség miatt időhúzás, vagy mert a stáb úgy gondolta mégiscsak felépítették  a sztorit és kellett nekik hozzá a terjedelem. Sose fogjuk megtudni.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad