Hülye reklámok 139 - 2018 választások pártok

Vki megtalálta a listás nevezőket, és alapszinten végigfuttatta őket a rendszerén.
Persze a nagyja még a papír előtt kiszóródik, és az "országos" lista természetesen nem azt jelenti hogy országosan mindenki szavazhat majd rájuk, de egy dolgot érdemes lehet még tenni az egész rakás szarral: megnézni melyik kapott "valódinak látszó", azaz 25% vagy az alatti "kamufaktor" értékelést.

Meg lehetne tenni ezt ott rögtön, de hát a kommentelés ki van kapcsolva.

Szóval,ABC-sorrendben:
- Fideszkdnp
- Jobbik
- LMP (annyit nem ér az egész hogy kiírjam a nevét)
- Kétfarkú Kutya Párt (vagy ez is csak egy vicc)
- ez itt az MSZP/DK/Együtt/PM (Párbeszéd, ami azért a 25%-ával eléggé határeset)/(MLP, avagy magyar liberális párt, az 5%-ával önállóan már fel sem kerül erre a listára) helye
- Momentum

Érdemes tudni hogy a DK/Együtt/Párbeszéd/(MLP, avagy magyar liberális párt) nem önálló pártok, hanem az MSZP fiókszervezetei. Ugyanígy a fidesz a kdnp fiókszervezete, a különbség hogy a fityisz legalább a nevében nem törvénysértő.

Érdemes a fentiekhez a közvéleménykutatók méréseit hozzáadni. Elvégre sok a bizonytalan, de azért 0%-os pártra elég értelmetlennek látszik szavazni. 5% környékét sem elérő pártok a szavazatoknál eléggé "kamupárt" kategória.
Ezen szemponttal kiegészülve a lista:
- Fideszkdnp
- Jobbik
- LMP (annyit nem ér az egész hogy kiírjam a nevét)
- ez itt az MSZP/DK/(Együtt)/(PM, avagy Párbeszéd, ami azért a 25%-ával eléggé határeset, és önállóan egyáltalán nem mérik)/(MLP, avagy magyar liberális párt, az 5%-ával önállóan már fel sem kerül erre a listára) helye

Érdekesség, hogy ha egy párt szövetségben indul, akkor induló párt*5%-ot kell elérniük hogy a parlamantbe jussanak. Kisbetű, mert érdemtelenek a nagyra. Lényeg: a Párbeszédet vagy nem mérik, vagy nem mérhető a támogatottsági %, ami mellett az MSZP biztos szavazóbázisa olyan 8%. Amihez könnyen hozzájöhet még 5-10%, de MI VAN HA. Nagyon könnyen előfordulhat hogy a népség egyszerűen köp rájuk, és nem jutnak be! Oh, csodás érzés lenne.

Részemről a számonkérhető program alapján mondanám hogy mi párt és mi nem, az alapján a lista:
- nincs párt a listán


EXTRA: az egyik párt (szerintem lokálisan még érvényesülhet is) máris elküldte - persze privátban - persze a fogadófél ezt leszarta ahogy kell -- hogy negatív komment = azonnal bepereljük.
(a privát adatok az oldalon cenzúrázatlanul ott vannak, én itt kivágtam, mert minek, itt a párt neve fontos)


Ez manapság teljesen elharapózott, és az automatikus rendszerek telibe is támogatják, de még nem láttam olyat aki ténylegesen neki is állt volna megtenni amit írt.
Elvileg engem is "mindjárt beperel" vagy 5 cég, és agyonver/agyonveret még féltucat magánszemély. A szokásos "beszótá a cégemnek, nem törlöd, egymillióra perellek"


esetleg "eltöröm a kezed mikor arrajárok mert kinyomoztam ám hol laksz a fészbukkadatlapodról" (az yo, mert ez az adat titkos), mellett akad olyan is miszerint holokauszttagadás. A rendőrök eddig nem kopogtak. Nyilván mert hülyegyerek is tudja hogy nem történt meg.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad