Hülye reklámok 133 - migránsok?

Lássuk, mit ügyködött Pártunk és Kormányunk a kérdésben:
- terroristákat engedtek az országba, sőt, az FBI tíz legjobban keresettje közül az egyik Orbán szomszédja lett
- a "migráncsok" elleni küzdelem jegyében pénzért bármikor vehető állampolgárság a fideszkdnp által bevezetett "letelepedési kötvények" által
- "9.5 millióan laknak az országban, de 14 millió magyar van" - azaz 6 millió kettősállampolgár szavaz majd a választásokon, akiknek semmi közük nincs az országhoz, sosem voltak itt, nem adóztak ide, nem is fognak (sem adózni, sem idejönni), csakis a pénzt viszik. És mind a fideszkdnpre szavanak, mert tudják honnan jön az ingyenpénz.
Nem ezt nevezik Megélhetési Migránsnak?
6.5 millió fő az pedig nagyon nem 2%. Ha az is lenne, 2014-ben akkor is úgy szerzett a fideszkndp 2/3-ot. Miközben a szavazásra jogosultaknak alig 1/3-a vett részt egyáltalán a választásokon.
- oh, és azt hiszed, az csak aprópénz, meg "jár" nekik? Mond, az itteni nyugdíjasok is 300,000 HUF nyugdíjat kapnak állambácsitól, alapnak, mint az ukránok? Oh, csak 25,000-et? "Mindenki annyit ér amennyije van." Pártunk és Kormányunk szerint.
- vagy emlékeztek hogy az EU 1,294 menekült befogadását adta meg kvótának? Nos, Pártunk és Kormányunk 1,300 főt máris befogadott 2017-ben! Az TÖBB mint a "ránkerőltetett" kvóta! Hat embert NEM LETTEK VOLNA KÖTELESEK befogadni - és természetesen ezen felül töbMILLIÓ menekültet befogadtak mint "kettősállampolgár", és többTÍZEZRET mert lefizette őket.
- ezalatt NULLA, azaz nulla számú terrorcselekmény történt az országban. Igazából az országban, ha eltekintünk a Vállalkozók egymás közötti, illetve politikusok Vállalkozókon keresztüli EGYMÁS ELLENI akcióitól, EGYETLEN terrorcselekmény történ az EGÉSZ demokracincálódási korban (azaz a 2. VH után, ami előtt a fogalomnak igazán értelme sincsen), az 1973-as balassagyarmati túszdráma. Errefelé nincs, sőt: nem is lehetséges terrorizmus. Nincs kit, nincs mivel, nincs miért terrorizálni, ha a lakosság egészét nézzük (a terrorizmus definició szerint azt támadja).


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad