Ismerjük meg a Trónok Harcát 50

Tudjátok, bár nincs nagy véleményem a showról, itt volt egy pillanat amikor azt mondtam: talán tévedtem.
Mert miután játszott és vesztett és megkínoztatott, Szansza és Bűzös ÖNGYILKOSOK LETTEK. Tízcenti hószart se számít abból a magasságból.
Persze a köv. évad bizonyította: ez a Barátok Közt, itt semminek nincs jelentősége, Eszmeralda úgyis újra látni fog, gyűjtöttünk rá a nézőktől adományt.
És ez már korábban is leeshetett annak aki olvasta a könyveket. Mert ott már Catheryn Stark is +1 életnél tart. És tart majd a Véreb, és tart majd Havas János is.

Szinte már unok panaszkodni a felirathiány miatt...

Őszintén mondom ha Grrartin az az író lenne akinek képzeli magát, itt lett volna a lehetősége. Hagyja Dénárost megdögleni, az általa alapított birodalmat átpasszolja Tyrionnak és a többi tanácsadójának. De Grrartin szar író...

Ah, és itt jön a botrányos Cersei-CGI. Az amihez kapcsolódó felháborodást nyilván segítette a meztelenkedés csökkenő aránya, a cselekmény (és a lehetséges cselekmény) hiánya, Grrartin látható tökölése a könyv írásával, a kevés vér, a kevés brutalitás (már nem is volt hová fokozni, a Vörös Menyegző is attól volt siralmas), valamint az állandó vallásozás. Szóval eddigre mindenkkit jól felbosszantottak, kb.a Lost azon részénél tartunk ahol Ecco nekilátott templomot építeni, és nyilvánvaló volt hogy a készítők szándéka szerint mostantól minden részben a szereplők beülnek hittanórára, és ennyi volt a rész.
És nem, az itt a végére jutó karaktermészárlás nem tudta ellensúlyozni a dolgokat.
És hát a 6. évad katasztrofális zuhanás lett. A GoT elveszítette minden jelentőségét, a HBO meg egyre keservesebben csikorgatja fogait a magas gyártási költségek miatt.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad