Hülye reklámok 123 - Európai Online Állásbörze

Hogy a tetü barom aki ennek az adatlapját programozta, az se tudta mit csinál. Mondjuk ha állambácsi keze benne van mostanság, nem is csodálom.


Most nézd meg ezt.
Először is angolul van a nyavajás adatlap. Nem mintha magam miatt panaszkodnék, de elvileg magyarok töltik ki, és van magyar link is ott ahonnan ide lépünk tovább, tehát azt várnánk hogy az űrlap magyar lesz. Nem az.

Második probléma hogy még jó hogy odaírta mit ért "Skills" (képességek) alatt. Itt ugyanis normál esetben (netes keresés rögtön megmondja minek kéne itt lenni) olyanokat kéne ideírni mint "pontos, precíz munkavégzés", "jó kommunikációs készség", "önálló/csoportos munkavégzés", miegymás.
Ehelyett itt a konkrét szakterületi képzettsége/gyakorlatra kérdez rá (l. alsó keret).

Nagy nehezen kitöltöd, mert itt önállóan kell alkotnod. Oda van írva hogy írjál be amit tudsz, a kifejezéseket válaszd el vesszővel (l. példa pontosan hogyan), oszt jónapot.
Sajna a program így viszont nem enged tovább. Hibaüzenetet generál, ami azt mondja, leszel szíves a mellékelt legördülő listáról választani. CSAKHOGY NINCS LEGÖRDÜLŐ LISTA, nyíl sincs mint látható ami jelezné a helyét.

Megint Élen Járunk, de megint nem abban amiben jó lenne.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad