Ismerjük meg a Trónok Harcát 34

Kell- mondanom: felirat nincs.

Itt a gondom Joffrey halálval, és Kisujj cselszövésével: ugyanis ez a Tyrelleket ütődött, gondolkodni képtelen barmoknak mutatja be.
Mert tegyük fel ők keresték volna meg Kisujjat. Akkor esetleg érhető lenne Petyr részvétele.
De nem, Kisujj kereste meg őket.
Az meg ugye egy dolog hogy Joffrey. De ugyanakkor ott van Cersei problémája. Joffreyt tudták kezelni. Cerseit nem. Miért hozták hát magukat nehéz helyzetbe pusztán egy könnyebb házasság kedvéért? Ennek nincs semmi értelme. Chewbacca egy wuki. És az Endoron lakik. Az endoron ewokok élnek. Én meg egy ügyvéd vagyok egy tárgyaláson, és Chewbaccáról beszélek. Ha Chewbacca az Endoron lakik, ítéljenek bűnöst!

Említsük meg az idősíkot is:
Jémi azt mondta, úgy 9 hónapig volt fogságban. Rob is azt rebesgette kb. 1 éve indult meg háborúzni. Tehát Edard kivégzése és "most" között talán 1-1.5 év telt el. De Tomen az elején volt... 6 éves? Most akkor mennyi? 7? 8? És ezzel a kölyökkel fog szexelni Margery - aki mennyi is? 25? Rnáézésre legalábbis legalább annyi. Imdb szerint elmúlt 30. Nem fura ez egy kicsit?

Bryenne és Dzsémi megállapodnak hogy a kard neve Hűség. Ezek urán duplán szomorú hogy Grrartin fogja ezt a történetszálat - és nemes egyszerűséggel kidobja.
Ismételten kénytelen vagyok felemlegetni hogy eldobni egy jól felépített történetszálat a semmiért NEM "a fantasy klisék formabontása", hanem ROSSZ ÍRÁS!

És akkor most gondoljuk át, mit is csinálnak a Mások:


- játsszák az ENSZ-békefenntartót és megölnek mindenkit aki fegyverrel mászkál
- megmentetek 100 csecsemőt a fagyhaláltól
- 4. évadja és 8,000 éve elvannak a maguk kis területén. Lehet hogy eleve nem mentek onnan sehova, csak meglettek támadva, de sikerrel megvédték a földjüket, mire az emberek megunták a dolgot, felhúzták a Falat (ami bizonyára rentgeteg munkaóra volt), és végre elkotródtak.
A Mások egyszerűen Jó Fiúk.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad