Hülye reklámok 112 - filmtress.blog.hu: 2017 második felének várós filmjei

Hol is kezdjem.
Talán a blog címénél. Nem tudom eldönteni ez most filmStressz-ként akart indulni, vagy filmTRASH-ként, esetleg a film/filter szójátékkal akart valamit kezdeni - egy biztos,egyik sem jött össze.

De  a blogszerző minidiktátor az alapvető készségeknek sincs a birtokában. Pl. képtelen rendesen feltűntetni a filmek címet. Ami úgy reklámnál "nem árt". Méginkább alapvető.
És még akkor sem javítja ki az elütést (annyira nem érdekli sem a termék, sem az olvasója)

Szintén képtelen megérteni hit jelent "az év második fele".
Az év 12 hónapból áll. Az első fele az első 6 hónap (#1 január #2 február #3 március #4 április #5 május #6 június). A TÖBBI a második fél.
Namost gyökérkém HÉT filmet felsorol ami az első félben jön/jött ki.

Na igen, ez a következő: a "várható" az olyan cucc,amire VÁRNI kell. azaz még nem kapható, film esetén még nem vetítik a mozik.
Csakhogy a cikk jún. 3-án kelt. Akkor miért listáz 4 olyan filmet amik korábban már a moziba kerültek?

Ezen túl az újságírónak/bloggernek véleményformáló szerepe is van. Miért tolja a gyökér hát az olyan nézhetetlen mocsok szekerét mint a Transformers, vagy a Star Wars? Amik nem is filmek, csak színes villódzás.
De még ha neki tetszik is, valóban olyan sokat fizetnek neki a forgalmazók eme reklámért, hogy egy magánvélemény miatt a kommentelőt egyszerre bannolja és a kommentjét is eltűnteti, ezzel teljesen hamis színben tűnteti fel, hogyne mondjam becsületsértést és rágalmazást követ el?


Btw, a Sötét Torony c. produktumról egyáltalán nem ejt szót a cikk. Miért? És miért ne lehet semmit kideríteni az eredeti könyvváltozatról sem? Hol egy szinopszis, összefoglaló, kritika, VALAMI róla?
Temérdek pocsék filmadaptáció után van még akit pusztán Stephen King neve becsábít egy moziba?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad