Amerikai szuperhősfilmek - Amerika Kapitány: a tél katonája (2014)

Nem, nem a Hidegháborúról fog szólni.

Te jó ég de öregnek néz ki Scarlet Johanson.

Most orosz helyett franciául vartyognak felirat nélkül.

A 30. percmnéla Tini Ninja Teknőcök hokimaszkosa zaklatja még mindig csak Nick Furyt a SHIELD-től. A Kapitánynak még mindig nem volt igazi szerepe. Történet se látszik.
Ja, Fury meghótt? Persze, a beosztottja is "meghalt" abban a másik filmben -a köv. héten már forgatott a SHIELD-sorozatban, szóval pont semmiféle hatása nincs itt a dolognak már.
Ja, a másik amiben haosnlít a/egy sorozatra, az a tempó. Ami kibaszottul vontatott egy filmhez, bár pont megfelelő egy sorozathoz.

 Miután/Miközben összecsapnak az 50 m zuhanást hegyes sziklákra érkezve is túlélt Buckyból lett Jaxel


elkezdenek eszetlen mértékben halmozódni a hihetetlen pillanatok amik a "három izét kell megizélni, de jó hogy három szuper/emberben bízhatok" eseményben csúcsosodnak ki. Persze mindhárom szuperképesség-nélküli szuperhős.
Ja, és szemben a Resident Evil 4-el itt a képszaggatás nem igazán működik mint a harcjelenetek gyorsítója - itt egyszerűen szaggatott a képlejátszás.

Aztán a Hidra működésbe lép. A 2 óra 9 perc 0 másodperc feltöltést még igénylő izéket rögtön sikerül elindítaniuk. Mondjuk arról sem tudunk azzal a három nyavajával hogyan kívánnak elpusztítani - célzottan - többmillió célpontot...
Aztán mikor sikerül visszaszerezni felettük az irányítást (miután tökig védte őket végig a Plot Armor), úgy döntenek lelövik a repülő-erődöket - had essenek rá felhőkarcolókra, forgalmas csomópontokra... Ja, és ezt Amerika Kapitány találta ki, NEM a Hidra!


Végül azsem derül ki miért Tél Katonája. Az ugye egy dolog hogy nyilván az oroszok fejlesztése a fickó a Hidegháború alatt - de. Hogyan sikerült mindezt összehozni úgy, hogy a náci Hidra csinálta meg a fickót, MIUTÁN az operációt végző tudós amerikai fogságba esett?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad