Amerikai szuperhősfilmek - A szövetség (2003)

Bárki bármit mond, ez egy teljességgel nézhető film.
Oké, erősen a régi Némó-kapitány filmekre, illetve az Allan Quatermain-filmekre hajaz (amik talána '80-as években készültek), de annak okés.

A karakterek mind kapnak időt, a gonoszoknak mind a motivációik, mind a képességeik elfogadhatóak, van pár fordulat, és a vizualitás is tetszhet. Pár csavar a karaktereken (Mr. Hyde mint szuperhős, Dorian Grey mint horrorkarakter egyáltalán) is mind említésre méltó. Peta Wilson pedig élete legnagyobb kööltségvetésű szerepében látható (csinos nő - volt, ahogy rákerestemm ostanra megöregedett és elhízott. Legalább nem adagolta túl magának a kokaint mint Carrey Fisher).


PW amúgy kb. 2 filmes alakításáról ismert, máris több mint amennyiről Jennifer Garner emlékezetes (ő csak az Aliast tudja felmutatni igazából): a Nikita-sorozatból és egy lightos majdnem-pornóból.

Most berakosgathatnék álcaként ide képeket a filmből - ám semmi kedvem megint újranézni most. Láttamvagy ötször, épp elég volt, emlékszem az egészre, legfeljebb haverok és pár sör kíséretében raknám be újra. De attól még jó emlékeim vannak, és a youtube-on visszanézve a kulcsjeleneteket kijelenthetem hogy (még) nem múlt elfelette az idő.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad