Amerikai szuperhősfilmek - Penge 2 (2002)

Na így kell fost gyártani.
Szinte látom magam előtt az értekezletet ahol megszületett a forgatókönyv vázlata:
- az előző filmben voltakvámpírok! Most legyen egy szupervámpír az ellenség! Sőt, legyen sok szupervámpír! Persze a vámpírok továbbra is legyenek az Illumináti, tehát végső soron csinálják meg ők a szupervámpírt! Azért mert ... Mi is volt az előző filmben a vámpírok mozgatórugója?
- ja, Pengének is szerepelni kell! Mint Ripleynek az Aliensben! Aliens - megvan,adjunk neki egy csapatot! Mivel a szupervámpírok vámpírokat esznek (esznek mást? kit érdekel, vámpírokat esznek és kész!), legyen a csapata vámpírokból! Vámpír a vámpírok és a szupervámpírok - mindenki egymás ellen! Darth Vader Luke apja, és Leia Luke testvére!

Na valahogy így.
Sajna ami az Aliensnek sikerült, azaz hogy a csapat - elhulló - tagjai karaktereset, azaz emlékezeteset nyújtsanak, az itt teljesen elbukik, annyi van új karakterekből mint a szemét, nem marad idő rájuk, sőt, miattuk a sztorira sem. Annyi maradt meg hogy van a kalapácsos-vámpír, az ázsiai-vámpír, a női-vámpír, a kopasz-vámpír, meg feltehetőleg talán mások is, de ennyi. Ez nem valami jó.
A szupervámpír meg vmi Resident Evil-szökevény lett.

Az egész egyszerűen közhelyes és unalmas.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad