Amerikai szuperhősfilmek - Elbaltázott szuperhősök (2000)

Oké, a fene se találta meg magyarul ezt a kisköltségvetésű izét, ami eredetibe egyszerűen "The Specials"-nek hívta magát, csak hogy megnehezítse a kereshetőséget. Azért itt még az évszámmal megoldottam vhogy.

Nos, első pillantásra látszik hogy vki a Justice Leage filmet igyekezett remake-elni. Flash és Zöld Lámpás megis van, de vhogy Árnyék is idekeveredett azX-menből. De lehet hogy a címmel fogyatékosokra akartak utalni. De komolyan, nézd csak meg az intrót, és meglátod.
De vhogy sikerült megszerezniük Judy Greert ami azért jó (az öngyilkos hajlamú postázós-lány a Mi Kell a Nőnekből), meg Rob Lowe-t, meg őt:


Ő nem tudom ki, de ezzel máris lezsíroztuk hogy legalább minimális korhatár az van. Azért emellett erre is számítsatok:


Az alapszitu, hogy épp most kapják meg az első nagyobb támogatásukat, értsd, akciófigurákatnyomnak velük, és ebből van egy party amin részt kell venniük és promózni magukat. A legtöbb (hím) tagazzal foglalja el magát hogy azúj lányt próbálja megdönteni - mint fő mellékszál.


No, mindenesetre bár ez nem aza film amit moziban érdemes megnézni, de az a film ami kéz alatt, szóbeszéd alapján, DVD-n vagy letöltéssel, online megnézéssel biztos táborra tehet szert. Szerintem érdemes megnézni. Pl. a jó dumákért (a legjobbak szvsz mind Ms. Greeréi, de mindenki saját ízlése szerint):






A végére a csapat önálló jelleget nyer. Ők olyasmi mint az X-menben a sokat szorgalmazott Mutáns Regisztrációs Törvény, csak ez önkéntes, de a lényeg, hogy a mindenféle kezdő, szokatlan képességel rendelkező elsőként ide csatlakozik, aztán ha hasznosnak és/vagy népszerűnek bizonyul, akkor egy előkelőbb csapathoz meghívást kaphat. Ők a Különlegesek.


Comments

  1. Honnan lehetne letölteni szinkronosan? Én vadászom már mióta először láttam anno 2003 körül a TV2-n, de még egyetlen egyszer sem találtam meg szinkronosan, csak angolul. :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad