Amerikai szuperhősfilmek - A mocsárlény visszatér (1989)

Az elején ez a cthulhuság támadgat pár hobbikatonára:


Szerintem ez lett Arcane-ből az előző film után, bár akkor még így nézett ki ugye:


Persze nem kell aggódni, jön Swampy-baby és megmenti a napot:


Sajna akción kívül már nemigen néz ki ilyen jól.


Na jó, két perccel később kiderül hogy az az izé csak valami ctulhuiánus volt (amit Arcane gyártott), nem Arcane, ugyanis e szerint az előző film NEM TÖRTÉNT MEG. Ennyit a "visszatérés"-ről. A film közepén meg az derül ki hogy de, ez folytatás, csak más alapokra helyezve. Fárasztó.

Van egy érzésem (és a wikipedia megerősíti), hogy ez olyan akrt lenni mint a '66-os Batman, de valahogy nem sikerült kreténnek lennie. De mennyire kell tehetségtelennek lenned hogy elrontsd mikor egy rossz filmet akarsz csinálni?
A film amúgy döglassú, amit tovább ront hogy ugyanakkor feszült tempót diktálna az aktuális szérum kifejlesztése. Áh, el van ez cseszve.
A mélypont talán mégis a két kiskölök értelmetlen,semmihez nem kötődő bóklászása. Ennyire szar (klipp a Troll 2-ből):


Az abszolút szégyentől 2 dolog menti meg: a foirgatókönyv végülis létezik, nem esik darabokra. És az olyan szexuális poénok (melyek jelenléte amúgy oda nem illő, ezért zavaró), mint mikor ST-vel dugni akara csaj, mondja hogy hát ez fizikailag nem igazán megoldható, mire a csaj: biztos, mire ST: na jó, és előkap egy dildó-rügyet. Amit végül nem kell a csajnak feldugnia magának, hanem elrágcsálják és betépnek tőle.
Ja, és vanegy stáblista-közbeni jelenet.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad