Amerikai szuperhősfilmek - Darkman 2, Durant visszatérése

Nyugi, trilógia lesz.
Oh, hogy a Főgonosznak most semmi baja bár az előző film végéncafatokra robbant? Hát nyilván kevésbé érdekelte ez a nüansz a népet mint mikor a Cigarettás Férfit telibe találta KÉT baszottnagy rakéta hogy aztán annyit mondjon "volt egy kisebb plasztikai arcműtétem, de már rendben vagyok, trololol".

Ráaádul Durant itt egész okosan áll a kimaradt időhöz, miközben Darkman random bűnözőkkel harcolgat - és fosztja ki őket, hogy aztán egyszemélyes metrókocsijával helyre kis "Denevérbarlangjában" töltse fel magát. De nédd mán ki játsza el most:

Kettejüknek véletlenül sikerül megint összeakaszkodni: Durant megvenne egy telepet, ahol épp fényre nem lebombló bőrpótlót kezdtek gyártani.

A film jobbára hanyagolja a nyers erőszakot ami az első részt jellemezte amivel egyszerre szerezhet és veszíthet nézőket. A történet viszont biztosan nézhető önállóan is szerencsére.
Ami balszerencse, hogy nem a "mégsem halt meg" dolog az egyetlen hihetetlen fordulat. A maffia központjában miért nem adja el a helyet akitől kérik mikor 50 pisztoly szegeződik rá? A Random Fickó A Kocsiban honnantett szert golyóálló szélvédőre? Az újságírót hogya sikerült felrobbantani 5 perccel a bemondott hír után, miközben Darkman végig szemmel tartottaa kocsiját ráadásként?

+1: Renee O'Connor alias Gabriel a Xénából játssza a megölt tudós testvérét mint stzripper. Sajna táncolni nem látjuk.







Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad