Amerikai szuperhősfilmek - Amerika kapitány (1990)

Először is az OLASZOK ilyen patkányokat tenyésztgetnek. 1936-ban.


'43-ban aztán az amcsik már emberen kísérleteznek. Persze az OLASZ NÁCIKnak addigra van Vörös Koponyájuk. De szuperkatona-hadseregük vmiért továbbra se lett. Az amcsik közben odáig jutottak, hogy az "infúziót" sugárágyúval lövik be a Kapitánynak, mert csak így gyógyulhat meg a sántaságból, vagy mi. Íme az eredmény:

Szeriintem ratyi. Koponya szerint is, így egy nappal a készítése után vissza a feladónak interkontinentális rakétával. Amiben vanannyi plusz kakaó hogy Washington után még Alaskába is elmenjen mielőtt földbe csapódik.

Wazz, Namort ezek a fordítók tényleg elnevezték "Tengeralattjárós"-nak?!? De érdekelnek bárkit a kisgyerekek? Vagy Japán? Vagy bármelyik "újsághír" amit bedobnak? Mi van az Alaszkában robbanás nélkül fejjel előre földbeállt Kapitánnyal inkább! Helyette lássunk egy kis Vörös Koponyát (miután plasztikai műtéttel kiigazíttatta a vonásait!):

És ő egy maffiafőnök. Csak semmi hidra! WHUT?
Hosszú, unalmas képsorok értelmetlenül, minden zaj nélkül jellenzik ezt a celluloidhalmazt. Amiben egyszercsak a nemzetbiztonság szobájának közepén lévő asztal fiókjában - ami be sincsen zárva - megtalálják a mindenki által keresett jegyzeteket. Nincs itt kérem semmi látnivaló, haladjanak tovább!
A renteget feliratozatlan, vagy rosszul feliratozott (van hogy két ember beszél,de csakegy sornyifeliratvan) olasz beszéd sem sokat segít (és ez nem a szinkron hibája, ők egyáltalán nem csináltak feliratot. Az eredeti angol feliratozásról beszélünk).
És a Végső Leszámolás:







Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad