Szép Új Világ - 2017

Az Új Világrend már itt van. Nem a NWO hozta el, nem az illuminátusok, nem a zsidó-bankárok, nem a marsi reptiliánok, és nyilávn nem is a Kormány.
Az Új Világrendet úgy hívják Google és Microsoft.
 Még a Facebook sincs a közelükben sem.


A Facebookról tudjuk hogy lopja az adatainkat. Mindent letárol amit valaha beütöttünk az oldalukra, akkor is ha töröltük (igen, akkor is ha soha nem posztoltuk semmilyenformában - akkor is). De ez kispálya.
Aki ezt nagyiparban űzi, és elég bénán megjegyzem, az a Microsoft. MINDEN EGYES LEÜTÉSEDET LETÁROLJÁK. Azaz tudják az összes pornókeresésedet, meg a bankkártyád adatait, az ÖSSZES JELSZAVAD - egész egyszerűen MINDENT amit a gépeddel művelsz.
És még ők is semmik a Google-höz képest.

Azt hiszed ez csak képzelgés? Azt hiszed véletlen hogy a windowds 10 az Utolsó Windows Operációs Rendszer A Végtelenbe És Tovább, az operációs rendszer amiben "engedélyezheted" (és alapbeállítás hogy engedélyezed) az összes leütésed letárolását a microsoftnál? Azt hiszed megállítja őket ha kiikszeled az opciót? Azt hiszed érdekli őket?
Azt hiszed ellenőrizni lehet őket?

A Kormányt azt valamennyire mindig kötik a Törvények. A cégeket nem. Pl. mert nem kötődnek országokhoz. Az országokon felül állnak - multinacionális cégek.
Olyan cégek amik saját erőműveket birtokolnak.
Olyancégek amik saját maguk szolgáltatják a sajűt maguk ellenőrzéséhez szükséges adatokat. Amiketa saját maguk fejlesztette programokon "ellenőriznek". Mindössze annyi a dolgukhogy az elvárásoknak megfelelő adatokat adják át. Aztán ki tudja mit tartanak vissza.
Mivel ők fejlesztik az eszközöket, elképesztően könnyű dolguk van ha elakarnakrejteni valamit - és minden szervezet el akar rejteni valamit.

Hogy mi a céljuk? Valószínűleg semmi amit gondolnál. Gyakorlatilag ők maguk a pénz, így az lényegtelen. Vallás? Ugyan, az meg kinek kell? Politika? Az unalmas és fárasztó. Egységes kormányzat, valuta, akármi? Ugye viccelsz? Oszd meg és uralkodj!
Nem. Amit akarnak az a befolyás. A befolyással megtehetsz bármit. Ami épp eszedbe jutsz. Magad lehet ISTEN.

De a Microsoft mint mondtam kis amatőr a google-höz képest. Miért is?
- bármely androidos készülékhez szükséges a goggle
- minden számítógépen úgyis a goggle-el fogsz neten böngészni
- minden androidos készülékhez, és lassan bármely számítógéphez (asztali gépek, notebookok, okosórák, BÁRMI) szükséges egy sms-ezni képes telefon (extra profit, plusz a vezetékes - analóg, digitálisan nem ellenőrizhető - hálózat felszámolása)
- minden androidos készülék helyzete folyamatosan bemérhető - ebből következően folyamatosanbe is van mérve. Azaz a goggle mindig tudja hol vagy
- a mobilod segítségével nem csak a helyzetedet tudják, de hogy kivel, hol, mikor találkozol. A beszélgetéseket nyilván szintén letárolják. Az sms-eket is. Az internetforgalmat pláne
- a gmail-fiókod segítségével ismerik az összes felhasználóneved, emailed, emailjeid tartalmát, jelszavad stb.
- a mobilod segítségével természetesen folyamatosan le is tudnak hallgatni. És semmi nem akadályozza meg őket benne hogy ezt a rendkívüli profitpotenciált ne hasznosítsák
- amivel egyszer használtad a goggle-fiókodat, vagy bármi olyan emailfiókot amit olyan készülékről ütöttél be amin használtad a googlefiókodat,az elválaszthatatlanul a "tied" lesz. Eladni, elajándékozni, újrahasznosítani LEHETETLEN.


A Harmadik Világháború már zajlik, és mi már veszítettünk.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad