A magyar filmgyártás filmjei 299 - Rövid, de kemény…életem (2008) / Valami Amerika 2 (2009) / Álom.net (2009)

Na és akkor mi van ha durván kell variálnom az amúgy egymás után következne gigahosszú címek miatt.

Mint ahogy a Rövid... sem olyan rövid mint állítja,ezbizony továbbra is 80 perc, az meg teljes műsoridő.
Alkotónak még a meglehetősen rettenetes Szűzijáték (2006)-ot köszönhetjük eddig - azért mondom, mert a u2b-on ennyit sikerült ajánlóként kiírni, ellenben a fickó úgy tűniknemvolt méltó arra sem, hogy saját wikipédia-oldalt kapjon,vagy akár csak reménykedhessen benne:

Én a helyében nem vennék tartóstejet mint rendező. Vagy éppen azért vennék. Lehessen mutogatni.

Úgy kezdődik mint egy playboy-mozi :P Csak meztelenség nélkül :(
Alaphelyzet hogy Józsinakmegjósolja egy magát ennél jobban felajánlani nem tudó jósnő hogy most azonnal csináljon gyereket. Az meg elrohan megbaszni bárkit. A jósnő eszébe se jut,vagy hogy azegészmekkora marhaság.

Egy Nomen Est Omen/Szabó János szerű amatőrfilm jellegű dologgal van dolgunk, csak annál az erotikus műsorok tingli-tangli zenéjével lassabb. Amiért mégsem éri el előbbi filmkultstátuszának közelét sem, az a vége. Mert a vége tökéletesen értelmetlen.
Már azt sem tudni miért hagyja ott főszereplő a CD-boltot, de miutánvégre sikerül kerítenie magának egy nőt aki hajlandó párzani vele hogy elkerülje a megjósolt halált, pont ez a cselekedetami miatt meghal. Ez meg most mi? És miért megy tovább a film?
És mi a szart akart azzal az anti-fan reklámmal? Arcábahugyozni a nézőnek sikertelen karrierjéért?
Akkor én megadok neki egy 1/10-et és rohadjon meg.

------------------

Amikor kijött mindenki kétellte hogy ki lehetett-e hozni belőle még egy filmet - ki lehetett, úgy hogy emelték a tétet, hanyagolták a tisztán agyar környezetet, és nemzetközire készítették a cuccot azzal hogy elhagytak minden országjellegzetességet. Szerencsére. Így még jobb is lett mint az eredeti, bár felteszem ez olyasfajta vita mint melyik jobb a Csillagok Háborúja, vagy a Birodalom Visszavág.

8/10

------------------

Van az a probléma, hogy Agyarország nem az Amerikai Egybesült Államok. Csinálhatsz pompomlányok agyarországon filmet, de nem úgy hogy egy pompomlányok ámerikában filmet csinálsz.

Plusz az egész gyanúsan hasonlít a Fej Vagy Írás (2005) c. opuszra. Ami már nem volt egy jó film.
Nem ártana egy Pixar vs Disney módra elővenni az RTLKlub vs TV2 gyártású filmeket, melyik mennyire rombolta le a népesedési kedvet és IQ-t.

Totálisan hiteltelen volt a filmet ide helyezni, ami egy teljesen normális amerikai műanyag, gyorskaja lenne ha ott készül, bár ott sem több értelmetlen gyenge tinivígjátéknál, az itt egyszerűen WTF did I just watch?


De a főcsaj egész dekoratív, nomeg ott a bemondás "Kikészítelek mint Norbit a pacal!", szóval felminősítem 2/10-re.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad