A magyar filmgyártás filmjei 276 - A fény ösvényei (2005) / Az igazi Mikulás (2005) / Johanna (2015)

Egyértelmű hogy valami olyasmit szerettek volna kihozni mint A Nő Kétszer (1998). Ezt a modellből és a hajléktalanból kívánták összehozni, csakhogy abból mindössze egy egyórás filmre tellett, így csináltak egy teljesen másik félórás filmet, odabaszták enyvvel (ide hiába próbáltam képet találni falhoz vágott takonylabdáról), majd a végén a két figura ott ült szemben egy kibaszott padon, de mivel semmi közük nem volt egymáshoz, ez nem ütött úgy mint ebben a rövidfilm/videoclipben:


3/10

------------

Merje valaki azt mondani nem simán lekoppintották azt a 2003-as Billy Bob Throrton-filmet:


Az alkoholista, sárbanázott mikulás már ott is elég "merész" húzás volt, de itt megegyszerűen repetitív.

2/10

Megjegyzem: mindenkinek joga van a saját maga választotta filmeket szeretni. Nem szólunk bele. De a többséget ne terheljük fétiseinkkel.

-------------

Az ilyen "csak egy női név"-ről eszembe jut a kezdeti internet,amibe ha beütöttél egy női nevet (gabi, kati, johanna), akkor tuti kaptál egy (lehetőleg magyar) pornócasting-felvételt. 15-30 mp, 18 éves kis süti ott vonaglik neked egyet.

Btw, miközben rákerestemacímre hogy felelevenítsem esetleges emlékeimet (igen, egyszer láttam tévében), vmiért a google ilyeneket is kidob:


Fogalmam sincs miért,de esetenként szórakoztató "egyéb" kategóriás találatokat dob ki a gép, mert muszály mindig mininim egymillió találatot kidobni, különben megáll az élet, vagy valami XD

Bazmeg ezek énekelnek. Miért énekelnek? Mégse láttam? Nekem semmi nem dereng arról hogy énekelnek.
Mundruczó Kornél egy tehetségtelen fasz, MENEKÜLJ!


A fényképezés kitűnő, ezért 2/10, de nagyon elvesztegetett lehetőség!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad