A magyar filmgyártás filmjei 274 - Csudafilm (2005) / Egyetleneim (2005) / Egy szoknya, egy nadrág (2005)

Át kell szenvedni 30 mp reklámot, de ez van.


Mint a Videomániából látható nemis a hangulattalvangond, hanem bizonyos forgatókönyvbeli és rendezői hiányosságokat, mint például főszereplőnk a hajléktalanfellelése, vagy hogy indulás előtt nem vesznek neki egy új ruhát, mosdatják meg...
No és a "tanulság" is "érdekes".

3/10

Ajánlanám helyette a Beverly Hill-dilit.

 

Abban pl. van Erika Eleniak.

-------------------

 Kombinálták a Pizzást (2000) és a Holnap lesz fácán (1974) (esetleg Kék Lagúna) ötvözete. Akar lenni koncepció szintjén.
Az első fele csúcspontja nyilván a Kispál és aBorz fellpéps akarna lenni, de ez is csakazt mutatja milyen halott és lélektelen az egész.
Aztán az Ügyeletes Hím és az Ügyeletes Nőstény kb. 2 percet vannak együtt, utána Ügyeletes Hím Nagyon Szenved, meg iszik, meg züllik lefele.

Viszont.
A téma érzem hogy tutira megfogna egy 12-15 évest. Vagy ilyesmit. Csak azért mert technikailag elvileg pocsék, lám nem szabad leírni, mert korcsoportnak nagy valószínűséggel ugyanúgybe fog jönni mint egy évig ketchupos-párizsis zsömlén élni.
Helyettünk ők kell lepontozzák.

------------------

Nem szokok rá, de annyival kifejezőbb ad elő minden fontos szempontot, és annyira szörnyű a film, hogy legalább 10 percig szórakozzunk mégis rajta:


1/10

Ha legalább annyira rossz lenne hogy már jó. De ez "csak" tényleg rossz.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad