A magyar filmgyártás filmjei 272 - Rap, Revü, Rómeó (2004) / Szezon (2004) / A temetetlen halott (2004) / Trianon (2004)

Négy film, mert a mosti utolsóval nem vagyok hajanldó túl sokat foglalkozni.

Az első egy Gálvölgyi Jánosos film. Nem ő rendezte, de rá mint színész"kvalitásra" épült az egész kampány anno, és nyilván a film is.
Az imdb-n 3.1/10-en, a porton 2.3/10-en áll, bár láttunk mi már karón varjút.
Nyilvánvalóan a diCapriós Rómeó és Jóliát kaparták elő és próbálták most agyar környezetbe ültetni... Persze az se mindegy hogy fehér ember játszott egy cigányt, aki egy olasz keresztapa (konkrétan Marlon Brandót koppintja Gálvölgyi).

Ebből minden kiderül:


A 2/10 egyedül annak szól hogy a kínai bige csinos. Kár hogynem láthatjuk a fekete/ázsiai stb. színészeinket soha-soha többé.

---------------------

Mit is lehetne elmondani erről? A "habkönnyű nyári magyar vígjáték" műfajt gazdagítja, tuidjátok, Apám beájulna,meg minden. Ha neked bármi más feltételezésed van ez után a plakát után,akkor valószínűleg reptoid vagy.


5/10, meg annyival több amennyire sikerült beletenni egy pici valódi tanulságosságot is, hogy ha távcsővel is kell keresni, mindig van valami kilátás.


-----------------

Valaki kitalálta hogy bizonyos Nagy Imréből nemzeti hőst csinál egyetlenév alatt. A fickó valami homályos '56-os politikai alak akit a végén jól felakasztottak, mert miféle hős az aki nem döglik meg? Conan is egy nagy szar, Bruce Willis a Die Hardban is egy nagy szar, Rambo is egy nagy szar, bezzeg mondjuk egy Dózsa György akit felzabáltattak az alvezéreivel - no a mán hősbül van!


Eszem ágában nincs itt pontozgatni.

---------------

Mi más is lehetne Agy Imre után mint egy nagyagyarkodás, ide nekünk Trianont!
Törődj bele: nem kapod vissza.

129 perces doku, amiben "mocskoslibsi"-znak, hitler-szintű nacionalizmust nyomnak. Mert segítek: a beilleszkedési szándék AZ MAGYAR ÉRDEK. Szarom és hugyozom le a makói népviseletet, a huszármentét és a cigánynótát, nekem márpedig szobaszerzív, playstation, meg felhőkarcoló kell, űrrakéta pláne, megatomerőmű. Szar dolog lejárni a folyóhoz vízért inni-mosni.

1/10, mert ideges lettem tőle.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad