Népszabadság - kit érdekel?

Márminta lap.

Bohózat az egész. Az újság rég nem megbízható, vagy egyáltalán érdekes, az online hírportálokhoz képest pedig amúgyis veszélysen elavult anymtatott napilap fogalma.
De ha ez nem lenne elég, hát nemarról cikkeztek idestova 2-4 hete folyamatosan mindenki hogy NINCS ELLENZÉK EGYÁLTALÁN AZ ORSZÁGBAN, csak ál-ellenzék létezik, az MSZP meg csak a fideszkdnp eszköze lehetséges új pártoktól távoltartani a szavazót?

Na ugye.

Ezen túl azonban a fideszkdnp HÜLYE. Az "azért szűnt meg mert vitte a pénzt" retorika tökéletesen működött volna, még a felvásárlót se lehet hozzájuk kötni. Azonban a puszta közleménnyel, amivel tudatják a tudomásukat egy CÉGES BELÜGYRŐL, elcseszték az egészet. Kussolni kellett volna kérem, vonogatni a vállukat hogy kérdezzék az új tulajt, nekik semmi közük hozzá.

Másik oldalról meg: melyik hülye nem nézte meg kinek adja el a lapot? Ha te X párt tagja vagy,aki nagyon ellenkezik Y párt ellen, akkor nem szabadna eladnod a szócsövedet Y pártnak, mert nyilvánvaló hogy azonnal be fogja zárna bazmeg!


De még így is zseniális lépés. Egyfelől úgyse olvasta senki azt a szart, és maradt még épp elég "ellenzéki" újság és egyéb megjelenés. Viszont legalább nem az érvénytelen és eredménytelen népsavazásról megy a duma.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad