Migránsellenes alaptörvénymódosítás - nincs értelme

Miután a fideszkdnp-nek nem jött össze ledorongolni az internetadó ellen lázongókat (utána meg a tanárokat, egészségügyi dolgozókat, egyáltalán bárkit aki nyavajogni mert vagy mert volna még), azért csak bejelentették "alaptörvénymódosítunk".

Persze ha végre helyreállna a jogrend azt is felismernék hogy az alaptörvény hatálytalan, alkalmazása illegális, így az egészet ki kéne dobni a kukába, de ettől függetlenül módosítgassák csak.
Ennek persze holni népszavazáshoz köze nincsen, az lévén érvénytelen, meg értelmetlen is volt, meg különben isd miért ne szarnának tovább a Nép fejére, hiszen következménye nincsen. Ha pedig szabad lopni, ölni, erőszakolni - akkor csinálják. Nesze neked keresztény értékek - ez vana bibliában is.

De lássuk végre azt a nyavajás "javaslatot":
"Agyarország jóváhagyása nélkül ne lehessen betelepíteni senkit", mondja a "tervezet". De jelent-e ez valamit?

Mivel itten van egy ország, annak meg ugye irányít testülete (legalábbis névleg), így hogy a fenébe lehetne mán iderakni bárkit akit nem akar "az ország"? Ha idetolna egy másik ország bárkit akit itt nemkívánatosnak nyilvánítanak, akkor kiküld Hatóság pár rendőrt/katonát, és szépen kidobják innét a francba.
Ez tehát az alapeset.

Mi az amikor MÉGIS be lehet ide pakolni olyat akit "mi" nem akarunk?
Hát ha elfoglalják az országot. Mondjuk mint a nácik Franciaországot, vagy az oroszok Csecsenföldet, vagy a kínaiak Tibetet. De akkor oltárira lényegtelen ki mit hagy itt jóvá, a hódító törvényei és akarata lesz érvényes, így megint kurvára értelmetlen a betoldás.

Marad tehát hogy mittomén, az EU pakolászna ide emberkéket. Tegyük föl, a Kormány, a Parlament, vagy akár a teljes lakosság ellenszavazata ellenére. Akkor mi van?
HÁT KIBASZOTTUL NINCS SEMMI FOGANATJA az alaptörvénymódosítódásnak továbbra sem, mert az EUban pl. ott ül Agyarország képviselete. Így bármit dönt az EU, ahhoz a döntéshez hozzájárult Agyarország. Akkor is ha pl. olyan többségi szavazattal fogadnak el egy javaslatot, amit az agyar küldöttség ellenez.
Merthogy azzal hogy ott "ülünk", hogy tagja "vagyunk" a szervezetnek, elfogadjuk a szervezet szabályait is. Így pl. a többségi szavazás érvényességét is saját tetszéünk ellenében is akár.
Onnan egyetlen módon lehet kihátrálni: ha kilp az ország az EU-ból (a Visegrádi Négyekből, vagy akármiből amiről éppen szó van).

Végeredményben: akár lesz ez al alaptörvénymódosítás, akár nem, SEMMIFÉLE JELENTŐSÉGE NINCSEN, üres szócséplés az egész. Szimpla maszturbációja a fideszkdnpnek. Olyasmit foglalnának írásba, ami ALAPVETÉS, fel sem merül hogy ne úgy lenne.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad