A magyar filmgyártás filmjei 254 - Felhő a Gangesz felett (2001) / Hamvadó cigarettavég (2001) / I love Budapest (2001)

Tucat-tévéfilm kategória. Igazából csak azért érdemes foglalkozni az egésszel, mert rettenetes mennyiségű azismétlésa tévékben. Mondjuk ha neten vadászol, akkor nem látom miért ezt választanád az hótigaz, mert csak egy 5/10-es film, könnyen találsz valami frissebbet, jobbat. De a tévében számít az olcsó vetíthetőség, és ne már hogy annyira számítson hogy százhuszonötödször is elviseljük a Csi-t, Dr. Csontot vagy valamit.

Most gondolj bele. Amióta kijött,a Dr. Csontot minden hétköznap vetítik.. Az 52 hét egyfolytában per év, ami 260 vetítési nap egy évben (52*5). De egy évad mondjuk 20 részes. Tehát az 1. évben az egész évadot 13-szor kellett megismételni. De nem állunk itt meg, mert jött a 2. évad, aminél már volt 40 rész, de akkor az 1. évadot már a két év alatt 20-szor ismételték meg. Most a 11. évadnál tartunk...

Btw, lehet itt a történet amúgy többet érne. De 1000 filmet kell kezelhetőre szűkíteni. Ami nem fog meg filmként, azt nem szenvedjük végig hátha a lecsupaszított történet elér egy 7/10-et egy rétegcsoportnak. Fogjuk és kidobjuk. Marad éppen elég.
Ha a teljes átfésülés után bentmarad 100-200 film, akkor már mindenkinek jut is, marad is, de még mindig vissza tudunk menni nézni a Jackasst, meg a Disney-hercegnőket IS.

-------------------

Tori Spelling, Beverly Hills 90210:

Ennyit a cigarettáról.

A film Karády Katalinról egy 2VH korszakos kosztümös film Bacsó Péter rendezésében, tehát erősen korreflexió, meg politizálás. KK(K) meg csinos pofi volt a '40-es években, de nehogymár ennél többet belemagyarázzon valaki.

Szerintem ez egy érdektelen szar egy egykor-csinos-pofikáról, de csak hogy örüjjé belógatom a 2/10-et.





------------------

Nab*meg ilyen propagandacímet. fideszmdf. Jellemző.
 A film átlagmegítélése:


Az egész egy műanyag ízt hagy a szájban, és valahogy teljesen életidegen, nem jó értelemben. Mintha valaki elképzelte volna milyen emberként élni - de ő maga sose járt volna még utcán. 1/10

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad