A magyar filmgyártás filmjei 237 - Gyilkos kedv (1996) / A három testőr Afrikában (1996) / Honfoglalás (1996)

Át kell szenvedni egy kötelező-reklámot, de ez van.

No, szóval tinilányt megerőszakolják - semmi nudity, de máskülönben a revenge-filmeket hozza (I spit on your grave és társai).
Ezen asszonypajtás felhúzza magát és nekiáll bosszút állni - a férjén. Warum? Mert csak. Tuti ő van minden stopposokat felvevő kamionos mögött!


Cserhalmi György meg extra rossz színészi alakítást nyújt.

Ja, mielőtt bárki maradék reményeit szorongatná, had mondom el:
- a lány elrabolva marad
- apjuk odahaza van anyjukkal, nincs puskával város/vidékjárás
- jórészt nem csinálnak semmit, csak bámulnak tehetetlenül maguk elé és nyomják a monológot (ha szerencséd van).

A végére bepróbálkoznak valami The Rock / Jason Statham szintű szétcsapunk a diszkós alvilágban stílusú valamivel, de fogalmuk sincs hogy kell azt csinálni, és még csak nem is egy Torrente, szóval inkább hagyjuk.

2/10

----------------

Jajj ne! Rejtő-regény-feldolgozás!


Tipp: minél kevesebb a narráció (pláne ha egyáltalán nincs) az jó. A folyamatos narráció 99%-ban nagyon nagyon rossz ötlet. Mint feketefehér filmet csinálni a színesfilmek korszakában.

A történet vagy mi filmen, szóval ami a vásznon van az tulajdonképpen határeset, elmegy, meg hát ez vhol updatelt Zizedes meg a többiek, szóval mondjuk 4/10.

--------------

Erről a fillmipari trágyáról azt kell elöljáróban tudni, hogy mint a Saul Fiára, erre is kamionokkal szállították a népet akiknek amúgy baromira nem akaródzott menni. Minket iskolásként vittek volna, 30-ból 28-an jelentkeztünk, mivel tanítási idő alatt lett volna (hogy önköltségen-e az már nem tiszta). Aztán egy nappal menetel előtt feltették a kérést: úgy kit érdekel ha csak iskolaidő UTÁN lehet menni? 20-ból 2 kéz maradt fenn. Ennyiben maradtunk.

A film már ott "érdekes" lett a nagyközönség számára, hogy Legfőbb agyarként miért a külföldi Frankó Nérót szerződtették (nem csak hólivúd tud kiakadni ha fehérrel játszatnak el fekete, vagy indián szerepet).

Mindenesetre kezdőkép:


De nem hiszed el, a 41. percnél még pajzson is áll.


Rendkívül tudnak azonban végig a távolba nézni.

Az egész teljességgel röhelyes, már azért is 1/10-et adunk hogy felejtsük el az egészet. Amúgy kaphatna 2-3/10-et, de minek?


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad