A magyar filmgyártás filmjei 226 - Szerelmes szívek (1991) / Sztálin menyasszonya (1991) / Árnyék a havon (1992)

Na, Szandi művésznevű énekesnő (ön)életrajzi filmje.


Na ha volt ROSSZ énekes akit mesterségesencisnáltak meg tinipopsztárrá - hát nem a Shygyst kell szidni.


A film kezdése eszetlen hatásvadász azzal a keresztapa-jelenettel


és bár egyszerűbbnek tartanék megnézni egy részt A Suli-ból (l. Disney Délután/Walt Disney Bemutatja), nem vállalom a felelősséget hogy egy megvalósult (ex)sztárságot önhatalmúlag eltemessek.
4/10

-----------------

Na ezt a filmet tolták anno tízezerrel, mert:
a) rosszat mondott Sztálinról
b) Bacsó Péter rendezte. Ő rendezte a Tanút, és ... Szóval ő rendezte a Tanút.

Na ezzel

is sikerült elrablni pár értékes másodpercet az életemből, elvégre fogalmam sincs mi az említett Alap, bár az ET még dereng.

Cserhalmi György-film, szóval sejthető.

Amikor a versenyló miatt kiakadt "Cserhalmi", ott elkezdtem unatkozni. Valaki épp szíjat hasít valakiből korbáccsal, én meg unatkozok. Ez sokat elmond.
Aztán meg átvált egy ilyen kellemes falusi hangulatba. Hát nooooormális Margit?


A gond nyilvánvalóan az hogy hiányzik a történet. Ez csak másfél órányi kínzás. Talán nem olyan grafikus mint a Guineapig-széria, de semmivel nem jobb. A különbség annyi, hogy ez nem vallja be hogy torture-porn, hanem azt hazudja hogy valami történelmi játékfilmes művészi alkotás, és nem csak egy okádék amiben fetrenghet akinek az a fétise. És ezért 1/10, hiába jól nyomja címszereplő fullba a kretént.

--------------------

Feketefehér. Hát hogyne lenne feketefehér. El kell használni a maradék anyagot! Nem pazarlunk! Még ha ezzel milliók, de legalább százezrek idejét pazaroljuk akkor sem!

Történet szerint félredugó csóró pasi végül megöl valakit, mire csaja is elhagyja, de előkerül az elvált neje, és miközben ő a törvény elől menekül rábízza a lányukat. Na ez sokat elmond a rendőrség teljesítményéről, de a fickó bújkálási képességeiről is.

Kussolni azt nagyon tudnak ebbena filmben (is), de én meg nem képtárba vettem jegyet.

1/10.

Az időrenddel kavarás jó fogás lehetne - de nem egy olyanfilmben ahol semmi nem kelti fel a kíváncsiságunkat. Így csak egy "faszom, nem érdekel" reakciót kapsz, meg egy nézőt aki átkapcsol egy másik csatornára.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad