3-as metró? Döljön össze!

Egyre-másra panaszkodik mindenki már a fideszkdnp-nek hogy csinálni kéne vmit már az M3-al, mert mennyien járnak vele, jajj de nem fogunk benneteket szeretni ha végleg lerobban, irgum burgum.

Én ellenben azt mondom: had égjen!


Hogy miért?
Mert már amúgyis gyűlöljük a fideszkdnpt.
És ha vannak akkora marhák hogy hagyják hogy 600.000 utas (oké, ha mindneki oda-vissza megy akkor 300,000) ne tudjon eljutni ahova akar (főként: munkába), akkor szívják meg. De ne játszassák el már mindenkivel hogy ők mennyire nagyvonalúak, lehet velük beszélni, és elhitessék hogy el tudnak érni vmit a) a Zellenzék b) a civilek c) a jogvédők (pl. mozgássérültek), hogy aztán másik tizenöt projektjüket meg átnyomják ezzel fedezve magukat!

Valószínűbb hogy úgyis megcsinálják, addig se a sajtószabadságon, meg kiskutyafaszán (helikopterezésen, alaptörvény illegitimitásán, bukott népszavazáson, akármin) veri a nyálát a nép. Nem, majd jól levezetik a dühüket a mindenképpen megjavított 3-as metrón.

Ahogy a közfoglalkoztatttak tömege is jobban teszi ha 2018-ban a fideszkdnp-re szavaz, nem véletlen hogy 2017-től "megszűntetik" az intézményt. Ja, 2017-ben a 2018-as választások határaidejével majd jül kötik a szerződéseket, azzal fenyegetve a jónépet, hogy ha nem a fiedszkdnp-re szavaz, jól elveszíti az "állását". Mintha meg lehetne élni belőle.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad