A magyar filmgyártás filmjei 216 - Piroska és a farkas (1988) / Rock-térítő (1988) / Soha, sehol, senkinek (1988)

Ezmiabüdösfasz:


Tipikus 5-éveseknek való mesefilm, kb. egy Binky Bill vagy hasonló szintjén mozog. Pirosszka végignyomul az erdőnsegítve azútjába akadó állatokon, majd lenyomja a farkast és meguzsonnáznak a nagymamával. The End.
Szóval semmi különös, a rajzstílus is a szokásos (akkoribana fene tudja, de nem akkoriban vagyunk!), és mivel nem túl kártékony, megszavazok kategóriájában egy 5/10-et.

---------------------


Doku-film eredetilegvmi együttesről, de gyártás közben megváltoztatták a koncepciót, és a fókuszt áthegesztették a szólistára, mert az éppen Hitgyülis lett.
Tökéletes pszichiátriai anyag, a fickó a végére teljesen megőrül. Arra a doksira emlékeztet amiben két szipusról készítettek egyszer magyarok doksit (a wikipédia nem jegyzi, miért is jegyezné, az is jó film).

Ráadásul a látvány, ez az ipari-kamerás/számítógépes monitoron keresztüli megfigyelés iszonyatjól működik.
Legalább 5/10, de hangsúlyosan ezt nem vetítem éjszakai műsorsávon kívül, vagy underground mozin kívül, a témája miatt.

---------------------

Szenvedős-film. Józsit családostul mert értelmiségi lezavarják vidékre, mert a kommunizmus csinált a ezt a hülyeséget. Ott végigszívják a filmet, majd mikor végre beleszoknának az új helybe visszaküldik őket ahonnan jöttek. Mert a kommunizmus ezt a hülyeséget is csinálta.

Pont olyan értelmetlen faszság ez is mint az Ida. 1/10, és örüljön hogy megússza ennyivel.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad