Pornófétisek - lolita

Eza kulcsszó be van tiltva. Nem véletlenül. Mindazonáltal az az anyag amit itt találsz a kérdésről, TELJESEN ÉS TÖKÉLETESEN LEGÁLIS TARTALOM.

Igen, valószínűleg a legkényesebb pornófajta a gyermekpornográfia. Azért mielőtt midnenki szaladna feljelentgetni, lássuk be hogy ha vkinek ilyen hajlama van, az ha biztonságos és LEGÁLIS körülmények között, azaz VALÓDI KISKORÚ ÉRINTETTSÉGE NÉLKÜL ki tudja élni a hajlamát, akkor a dolog már a "tűrt" kategóriába kell tartozzon.

De lássuk milyen lehetőségek vannak ha vki nem bír magával - és meg fogja látnia t. olvasó is, hogy MAGA IS SOK ESETBEN EGYENESEN PÁRTOLJA, TERJESZTI a dolgot!
Merthogy az első ilyen a KLASSZIKUS MŰVÉSZET, mint ez a 17. századi kép, amit épp eladásra kínálnak:



Aztán vannak olyanok hogy pl. pelenkareklám és társai. Pamers, Libero, meg mifene. Nem tűnt fel hogy simogatják a kisgyerek meztelen fenekét? Rögtön a youtube-on, márpedig ha ők nem szűrték ki...
No meg persze a mindenkinél otthon meglévő csecsemőkori fotók...

És aztán ott vannak a helyzetek mikor egy nagykorú modellre egyszerűen rárakják azt a HAMIS cimkét hogy még fiatalabb mint valójában. Ismétlem A MODELL MÁR NAGYKORÚ! (forrás: link)



Aztán ott van a rajzolt pornó kérdése. Mivel mindenhol érvényes a Rule #42, így egy rajzfilmszériához amiben alapvetően (majdnem) minden szereplő gyerek/kiskorú, hát mégis mi a fene lenne a pornóváltozatban - nagyrészt nézől által gyártott fan-art?
A google-be beütve pl. a Simpson Család keresését, máris tömegével kapunk találatokat.
Btw, a szabályozás szerint a világon mindenütt legális a rajzolt pornó (ásziában vezették be a korlátozást legkésőbb).

Ha vki nagyon elszánt, ezeken kívül bűvészkedhet még egyes országok törvényi szabályozásaival (valami afrikai országról olvastam asszem hogy 15 éves korban már lehet vki pucér modell). Ez már erősen szürke zóna, de még mindig nem teljesen illegális.

Végezetül pedig ott a "pornó" ami nem is pornó, legalábbis jogi szempontból nem. Bár erkölcsi szempontból minimum szürke zóna.
Egyes ... oldalak arra specializálódtak, hogy ... kihívó öltözékben fotóznak kiskorúakat. Pl. fürdőruha-bemutatónak álcázzák a dolgot, vagy egyszerűen hiába van rendesen felöltözve, a póz egy felnőtt szexuálisan kihívó póza (a modell felteszem ilyenkor nem is feltétlen tudja mit csinál).

De azt kell mondanom a gyermekpornó melegágya jelenleg a nudista-oldalak. Azok mentesülnek az egyébként mindenütt jelenlévő tiltástól mivel "nem szexuális célú tartalom". Hát ott aztán mindenki olyan életkorúról talál képet magának amilyet nem szégyell.

----------

És hogy miért írtam meg egyáltalán ezt a bejegyzést? Hát biztosan nem azért hogy erre ösztönözzek bárkit is.
Nem. Én csak tudomásul veszem a trendet, írok róla, és ugyanakkor gondolkodásra késztetek. Mert a dolgok néha korántsem olyan nyilvánvalóak mint józanparaszti ésszel gondolnánk.
Megjegyzendő eszem ágában sincs az egykori pápák mintájára művészetrombolásra buzdítani (emlékeztetőül: a korábbi korok művészete, illetve törvényei sokszor nagyon különbözőek voltak a maiaktól), sem semmi hasonló.
Én csak elmeséltem egy történetet. Sötét, félelmetes történetet - de olyan történet amit nem én találtam ki.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad