A magyar filmgyártás filmjei 195 - Az idő urai (1982) / Kabala (1982) / Kettévált mennyezet (1982)

Ezen a linken regisztráció szükséges a megtekintéshez, de egy újabb látogatható oldal. Akinek nem tetszik, az megkeresheti a film máshová feltöltött verzióit (akad belőle).

Ma egyszerűbbnek tűnik mint amikor először láttam, de még mindig hatalmas, hardcore sci-fi élmény cuki lényekkel, akcióval, sci-fi történettel - szóval minden ami kell. És azangyalok még mindig félelmetesek, az úszkálós jelent pedig még mindig átkozottul erotikus.


--------------------

Kabala és Facsiga - nem, ez nem Bogyó és Babóca. Még csaknem is Cipő az Edd-a' Művekből.

Mi itt a történet? Oké, adott hogy Manci meg Pisti nagyon szenvednek, mennyire szarnekik -de miért szar nekik? Csak, mert mindenki leszarja őket. Hát én is. Miért nem bírnak a seggükön ülni. Hiszen nem útálják őket, csak le vannak szarva. Várdi ki a nagykorúságot, aztán lehet menni kéremszépen.
A cselekmény pedig túl messzire megy ahhoz hogy egy egyszerű "tanuld meg elfogadnia szüleid" tanulságra fusson ki. Ez már nem gyerekcsíny, ez majdnemfelnőtt emberek komolyból cselekvése.

1/10

----------------

ééés Megint egy anyátlan gyerekekről, nemm űködő/nem törődő háztartásról szóló szösszenet.
Remélem ezen a ponton nem kell a szimbolikát azoknak ecsetelni akik olvasták ezta majdnem 200 postot: az összeomló kommunizmus/Szovjetunio határán az agyarság kesereg az elanyátlanodáson "jajj mi lesz velünk az OroszMedve nélkül". B*zd már meg, azért ülsz kormányzati pozicóban HOGY KITALÁLD. Hogy nekem aki tényleg csak annyi esze van hogy csinálja amit mondanak ne kelljen azon keseregnem mi leszvelünk ha a legkisebb változás van. AZÉRT FIZETLEK (az dóval) HOGY OLD MEG, nem azért hogy keseregj. Keseregni én is tudok, ahhoz nincs szükségem rád.
Na EZÉRt tart itt ez az ország.

Az elején feltűnő titkosszolgálatosoknak a film sroán SEMMILYEN SZEREPE NEM LESZ, de akkkor meg minek vannak a filmben?

Ez is az értelmetlen szenvedés filmje. Nem is szenvedés. Kínlódás. 1/10

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad