A magyar filmgyártás filmjei 168 - Bástyasétány hetvennégy (1974) / A dunai hajós (1974) / Holnap lesz fácán (197)

Kit látok? Koltai Róbert!
De mi ez a film? Mutatom az első 10 percet:

(itt ha nem jön át: futószalagon szállítják a testeket)
(ez a két alak akik a zongorával érkeztek)

És itt szakadt el a bili. Mit nézek én? Ez egy David Lynch film?
Adnék rá 4 pontot hogy valakik nézzék meg és döntsék el mi van,de ott azóriási probléma hogy ez egy MUSICAL, viszont nemegy Monty Pyton. Hát, gondolom bepróbálkozhatok így is egy 3/10-el...

-------------------

No, ez a film nem a nagy Duna-áradásról szól amiben talán Széchenyi mentette a népeket. Volt ilyen 6-éveseknek csinált képregény egy csomó Agyar Történelem Nagy Alakjaival, mint Kinizsi pál, meg a "dunai hajós", meg még egy rakás. De mndom, a filmnek ezekhez semmi köze.

Itt vmi csempészcsorog le a Dunán fegyvert szállítva egyik szálon, amíg a másikon vmi Ladkó feleségét akarja elvenni Ladkó. Ja, ez pont ilyen zavaros. A tartalomismertető szerint pedig Ladkó ráadásul a csempész.
A baj mégis leginkább az, hogy rentgeteg az üresjárat, amikor smemivel összefüggő dolgok történnek, vagy egyáltalán nem történik semmi. Koncentrálni kéne a szereplőkre kérem, nem csatangolni mindenféle mellékvágányokon.

2/10, mert lehet hogy úgy vagyok vele mint a Kincses Szigettel.

------------------

A "sziget amiről nem tud senki" egyetlen mp alatt teli lesz, tehát nyilvánvalóan nem eza konfliktus forrása, jelképként annál nyilvánvalóbb: a miniállam-Agyarország = a sziget.

Amiért esetleg megnéztékanno aza csöcs és hozzá pina egy viszonylag hosszú jelenet erejéig. Azamúgy nyilvánvalóanjelen lévő nudizmuas inkább csak seggben van végig jelen, az meg főleg férfié.

Attól függ mit keresel tudnék ajánlani helyette filmeket. Ha az elzárkózás, akkor M. night Sájelmalantól AFalut, ha a "mindentől szabad tökéletes bui-nyár", akkor Amerikai Pite 2. És ötletelhetnék még napestig (ha csöcs vagy farok kell nézz pornót), de inkább haladjunk. 1/10.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad