A magyar filmgyártás filmjei 167 - Régi idők focija (1973) / A törökfejes kopja (1973) / Tűzoltó utca 25 - álmok a házról (1973)

Látjátok, a foci már 1973-ban is ŐSKÖVÜLETNEK számított. De mi azért 2016-ban is bőszen építjük a stadionokat!

Női és meleg olvasóink kedvéért közöljük, hogy van pucér ffisegg
Pénisz az nincs, pénisz az pornográfia kérem, nincs itt semmi látnivaló.

Mind érzésre, mind kaliberre van modernebbfilm is, erre semmi szükség, különben is minél kevesebbafoci annál jobb. Egy Shaolin Foci még belefér, de az is inkább mert harcművészeti film, meg haladjunk a korral film, nem mert ott egy disznóbőr (muahaha a muszlimoknak és judaistáknak!).


------------------------

Agyar bosszútörténet a'la Lúdas Matyi - és talán Szaffi? A kisgyerek bosszút esküszék, lesz neki vmi különleges felszerelése (itt kopja, LM-nek a libája, álöltözete stb.), oszt lenyomja a földesurat aki tönkretette a családját tízezer évvel ezelőtt. Ahogy - nyilván - Agyarország is megharcol és leküdi az EU-t, az USA-t, az oroszokat.... Kac-kac, miért nem tudm én ezt komolyan venni.

A film az olyan, hogy a főszereplő iszonyú rossz. A történet se problémamentes, de a legnagyobb baj mégiscsak a főszereplő személye. Nélküle egy helyre kis 5 pontos lenne a film, Zs-kategória meg kalandok, de vele... 3/10

----------------

Mivel csak orosz alámondással (fölémondással) találtammeg, voltaképpen elveszettnek kellene nyilvánítanom...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad