A magyar filmgyártás filmjei 162 - Hahó, a tenger (1972) / Jó estét nyár, jó estét szerelem (1972) / Lila akác (1972)

Bizony, amikor Agyarország határait három tenger mosta!
A kurva anyád a fasiszta fajtádnak.

A Hahó Öcsi idegesítő kissráca megint eljátsza ugyanazta karaktert, ugyanabban a filmben, csak más címmel. Nézz meg inkább egy Pete és a sárkányt

ez meg 1/10.


--------------

Eljön majd még az SOS-szerelem is...
A port.hu-nak ne tessék elhinni ahülyeséget, ez nem két film, hanem egy, és az 3 órás (195 perc) hogy bassza meg aki kitalálta. Persze feketefehér.

Javaslom helyette az AmerikaiPszichót, vagy a Mechanikus Narancsot - ha pedig azok tetszettek (számomra meh), akkor lehet harmadikként próbálkozni ezzel is, mert végülis megint más a karakter.
Pusztán ezen szempont miatt adok neki 2/10-et.


---------------

akácos út? Fene, hiába keresem a felvételta káromkodós papagájról amivelvmi vénasszony folyton azt a szar nótát akarta énekeltetni a Fókuszban, megahová betolakodott.

1934-ben amúgy már csináltak belőle filmet, az se volt nagy ász, nem értem miért kellett felújítani, hacsak nem mert teljesíteni kellett a Tervgazdálkodást mennyiségre.

Indításként vmi pőarkban vmi fickó hajt egy diáklányra. A szatír. Ráadásul a sértegetős-szex nem az én világom. meg eléggé sistereg is a kópia. Düfke nézhetetlennek nyilvánítom miatta (1/10) hogy kitoljak vele.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad