Hülye reklámok 72 - összeomlott kiemelt állami oldal

Ééés a Terrorelhárító Központ (TEK) és a fideszkdnp propagandaosztályának szerelemgyereke, az abszolut kiemelt project, a népriogatás és nemzetvédelem fellgvára, a MigránsFigyelő Weboldal ÖSSZEOMLOTT.

Hivatalos tájékoztatás szerint "hackertámadás" miatt, amiben "csúnya migránsbarát számítógépkalózok" túlterhelték az állami rendszert.

Most felejtsük el egy pillanatra hogy ebben az országban nincs mivel terrorizálni, ha vki az Állam (a Kormány) ellen terrorkodna adnánk még egy lapátot, hogy az állami weboldalak híresen hasznavehetetlenek - ha egyáltalán működnek - még akkor is ha nem 10-15 éve frissítették őket utoljára.

Még így is értetlenül állunk az összeomlás láttán, hiszen mindössze 2,000 azaz kettőezer kattintástól (per óra) omlott össze a rendszer.


Oké, akkor 2,600 kattintás (= támadás) per óra

Namost hogy ez miért a legnagyobb szánalom, és miért mutogatták hiába a napi Pentagon-beépési kísérleteket?
Nos, ha nem a Pentagont honlapját nézzük ami jóformán sosem omlik össze, hanem valami mást, pl:


És ezek a TÍZMILLIÓS nagyságrendek per nap nem kattintások mint a magyar honlapnál, hanem ennyi próbálkozás. És azok a honlapok nem omlanak össze.

De nézzünk valami kisebbet.
A Facebook először egy egyetemi szerverre került feltöltésre:


Ha megteszed hogy az 50. másodperchez ugrasz, megtudod miként omlott össze az az oldal. A látogatók számától. Az ügyvéd azt kérdezi, 2,200 látogató egy óra alatt? Mire Zukkerberg azt válaszolja: nem 2,200, hanem 22,000.

Tehát egy nyamvadt (USA) egyetemi számítógéppark TÍZSZER ERŐSEBB MINT a magyar Állam (fideszkdnp) legkiemeltebb honlapja, ami a nemzetvédelem és a propagandaosztály közös szerelemgyereke, aminek migránsok hiányában is feladata a pánik keltése és a nép kontrollja.

TE rájuk bíznál ezek után bármit is?






Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad