A magyar filmgyártás filmjei 69 - Pepita kabát (1940) / Rózsafabot (1940) / Sárga rózsa (1940)

Mindhárom film ma virágos XD
Vajon egyformán rosszak is?

Btw, megnéztem fércbúkon, és KETTEN is vannak fenn ezzel a névvel:


A képminőség nézhetetlen. 1/10
Javaslom megnézésre helyette a Waczak Szállót. Az se a világ csúcsa, de legalább nem folyik ki tőle a szemed.

--------------------

 Köv. film állítólag sok hasonlatosságot mutat Charlie Chaplin City Lights c. némafilmjével.
A film első perce izgalmas megoldás,de aztán a megoldások ma már nem működnek tovább (a helyben totyogás majd elindulás egy méter megtétele alatt ma már hajaj de nem fejezi ki az életrekapást!),a hangulat is teljesen átvált az 5. perctől, és itt kifejezetten ellenszenvessé válik a mocsok

"Miért félsz tőlem! Hát nembántalak!" - ragadja megés rázzaa szerencsétlen lánykát aki életében először látja a börtöntöltelék fajtáját. Hát bazd meg.
És amikor a végén beüt az eljegyzés a Tisztességes Lánnyal, méga lány legyen boldog tőle. Nem ám a nyomorú semmirekellő csóringer börtönből szabadult erőszakos tetűláda - óh nem! A nő legyen megtisztelve ha nem verik el minden nap, csak minden másnap!

Mivel rohadtul nem jön be a korszellem, részemről 1/10 a filmnek. A rendezés valamivel jobb, node hát a történet... Az engem fölháborít,akkor is ha ezért mocskos nyugatidámdó libsi multikulti feminista bunkó vagyok.

------------------

Sárga, sárga... Igazából a sárga rózsa szép, csak hát asszem a sárga az irigység színe, ezért ma már azt se kapni, mint kék szegfűt.
KÉT nótáva alapozunk... Lovaskordé, falusi népviselet... Nem mondom hogy ne férne bele néha, főleg egy olyan országban ahol van összesen 1 város, meg pár félig megépített izé mint Miskolc meg Debrecen... Csak ugye jól kéne megcsinálni. Nem úgy mintha külföld volna, egy totálisan másik ország.
Nem teljesen nézhetetlen, simán beférne egy epizódként a Disney Délután Zorrójának sorozatába. 3/10. Akinek viszont bejön a stlíus, lehet akár 5/10 is!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad