A magyar filmgyártás filmjei 45 - Édes a bosszú (1937) / Az ember néha téved (1937) / Az én lányom nem olyan (1937)

Gondolom ha van rendszeres olvasó az észrevette hogy picit felpörgettem a filmek/post arányt. Ez így is marad, végülis a cél az ismertetés, nem pusztán a blogírás míg meg nem őszülsz.
Ennek megfelelően majd valami korszakonként csinálok összefoglaló postokat is, afféle címlistát azokról a filmekről amiket (még) nem feltétlenül kellene eltemetni. Hát rövid listák lesznek azok!

De most első filmünkről:
A kép szar, a hang szar, és sajnos leszbikus kaland helyettcsak két esküvőt kapunk.
HA kijavítanák a minőséget egy hajnali műsoirsávra elfogadható 3/10 valamit kapnánk (azeddig jellemző durva maníroktól végülis mentes a film) , de így kukázandó, ami azt jelenti 1/10.

--------------------

A tévedős film legnagyobb hibája szintén az elválasztatlan sistergés. Most komolyan, a Duna Tv-nek, az M2-nek meg az összes többinek NINCS EGYETLEN HANGTECHNIKUSA aki le tudná szedni a statikus sistergést? Nincs? Akkor 1/10.
Ha az meg lenne oldva egy szolíd nyugdíjasfilm lehetne 50+ célcsoporttal. Látjátok? Én igazán próbálkozom. Ennyire futja. Talán nem vagyok olyan humoros mint egy Retroshock, de teszem ami tőlem telik.



--------------------

 No, igazából valószínűleg túl hosszú ez a három cím egymás mellett, de hát bele kell számolni hogy igazából nem volt mit látni, ugye.

Na, ez legalább nem sistereg. Cserébe egész végig mindenki merev háttal, rémisztőp arckifejezéssel ül és beszélget


kivéve őt


De én azért az 1/10-ért nem lennék olyan izgatott. Nézzétek inkább a Csengetett Mylordot.

Ja, történet? A szokásos. Tank lesz belőle.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad