A magyar filmgyártás filmjei 24 - Az új rokon (1935)

Bevallom ezt a ~rovatot Nostalgia Critic youtube-videói ihlették főleg. "Hogyan néz egy későbbi nemzedék szeme az egykori bálványokra" koncepcióval, vagy ilyesmi. Remélem megbocsátjátok nekem, és esetleg valaki még hasznosnak is találja. Ha másért nem, azért az 1 percért amit esetleg azzal tölt hogy legalább egyet elolvas ezekből a postokból. Részemről ennyit tudok tenni az emberiségért :D


No, de lássuk a nap filmjét!

A stábazalapvető filmtechnikát már megtanulta, de hiányzika forgatókönyv. Mert persze megint csak egy földbirtokos van, meg egy (két) szerelmespár, érdekházasság vs igaz szerelem, megazelmeredhatatlan spontán éneklés.
A dúsítás annyi, hogy a főszereplő szerelme (mondjuk ez már volt egy korábbi filmben) beáll egy "lokálba" (ami egyértelmű eufémizmus arra hogy KURVA lesz). Ja, és hogy unokatestvér a két hősszerelmes. Éljen a vérfertőzés!

Az alkotásra mondjuk ráfoghatjuk hogy kb. olyan"erős" mint egy Váratlan Utazás rész,de azazért nem olyan nagy szám... És hát ott van az az ominózus vérfertőzés. Ha NAGYON le akarunk engedni, és vmiért nem működik a magnó/nem találoda kedvenc albumod a neten meg lehet nézni, de ezer jobb dolgot is tehetsz mint ezzel vesztegesd az idődet. Állapodjunk meg egy 3/10-ben.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad