Hülye reklámok 66 - Deadpool

Van ez a film, ami vicces akciófilm lesz, meg "Marvel-film", meg "szuperhős-film", meg "képregény-film" is egyben, és MINDENKI TUD RÓLA.

De nem is az hogy "mindenki tud róla", de várja is! És nem csak a marvel-fanok, hanem kb. mindenki. Látták a trailert, rögtön megnézték miről vanszó - és hála az internetnek azonnal tájékozottak is lettek. Nyugodtan leszögezhetjük hogy ez lesz Az Év Legjobban Várt Filmje.

Mit lehet ezen elrontani?
Hogy túltolták.

Már a nemzetközi forgalmazó is annyi filmelőzetest mutatott be, hogy gyakorlatilag láttuk a filmet.

Ennél már csak a hazai forgalmazó rosszabb, aki még egy lapáttal rárak, és bár MÁRIS MINDENKI ERRŐL BESZÉL, címlapon tolatja a reklámot. Annyira bosszantott hogy le se printscreeneltem a honlapot mielőtt levették kisebbe.

Nézzétek, van az a pont ahol már nem kell költeni a reklámra, mert már nem tud több vevőt bevonzani. Sőt, a néző elkezdi unni a libatömést és csakazértse fog már elmenni a moziba. Nálam sikerült levinni a várakozást 6/5-ről 3/5-re.


Amúgy majdem a Multitabs Multikids reklámjáról írtam, amit csak egy pillanatra kaptam el, de mintha kotont talált volna benne a gyerek a levesben...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad