Hülye reklámok 51

Oh, a trendek!
Most komolyan, ha minimálisan létezne önkritika, meg egy pici ész hogy gondolkodjunk, egyes trendek SOSEM terjednének a kitalálóján túl.

Mint a legújabb őrület: a fércbúk azonnali lejátszásra állította az összes videot, beleértve a gifeket, amiket - márminta gifeket - amúgy továbbra sem lehet közvetlen hozzájuk feltölteni, hiszen a faszbúk statikus képként kezeli őket, azaz nem mozognak.

Persze az első dolga minden épeszű lénynek letiltania vibráló kakofóniát, de hát figyelemfelkeltőnek éppenséggel jó volt. A probléma vele, hogy mindenki más is ráharapott, és most villogó szarok miatt képtelenség elolvasni bármi cikket. Nézd és láss:


Ez a fél oldal terjedelmű kép ott villog a szemed előtt amíg próbálod olvasni a szöveget. Remek, ha fejfájástakarsz okozni magadnak, hiszen a szem önkéntelenül a mozgásra ugrik, hiába akarnádte tudatosan a szövegre fókuszálni.
Ellenben én eddig úgy tudtam, épp kikúrálni próbáljuk ahogy csak lehet a fejfájást.

És igen, csak egy sima screenshotot tettem be, bár nyilván megoldhattam volna hogy átemelem a gifet, vagy rögtön megalkotoma sajátom, hiszen nem nagy kunszt. Íme: (görgess le ha nem jöttél rá)






















Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad