Trónok harca 5. évad 1. rész kritika

Komolyan, ha fele-harmada lenne a sorozat, aza megírás után megvágták volna forgatókönyvé, kifejezetten jó dolog is lehetne, nem csak ez a várakban forgatott szappanopera, aminek eddig egyetlen igazán jó része volt csak.

Az évad 1. része egész tűrhető azért. A törpének a trónt, vagy a főkém pozícióját kínálja, és végre a zsidó zombik is jönnek. Komolyan, rajtuk kívül mesében ilyen rövid távot ilyen hosszú idő alatt csak az exodusban tettek meg :D Na persze bár látnánk is már őket.

A lanista-család végre kellően megfogyatkozott ahhoz hogy hagyjon másokat szóhoz jutni, és végre eszébe jutott az írónak nem csakacsaládokkal, hanem azzal is foglalkozni amit képviselnek: a vallásokkal.
Van ugye a tűz és jég birodalma (sárkányok és jégmutánsok), valamint a tűz és víz vallása a Hét Királyság Ősi Istenei, a Hetek mellett, amik mind fenyegetik a birodalmat.

A birodalom nyilván fenn fog maradni, és a trónra egyedül a Sárkány-Úrnő készül fel kellően. Deh a ő fenyegetés, hogy lehetne beleírni a történetbe hogy mégsem? KEvés lenne ha csak bedobna néhány tnaácsot, aztán jól meghalna, és ettől máris alkalmas személy kerülne a trónra...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad