Hülye reklámok 40.

"Egy amerikai spekuláns kör által pénzelt álcivil szervezete, pl. a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ, a Haza és Haladás Alapítvány, az Eötvös Károly Intézet, a NaNe, a Háttértársaság a melegekért nevű szervezet, a Krétakör Alapítvány és az Amnesty International Magyarország rendszeresen lejáratják Magyarországot, lejáratják a Fideszt és lejáratják a magyar kormányt" - fideszkdnp


A Helsinki Bizottság első fokon zajló korábbi perében a Fidesz és korábbi szóvivője meg sem próbálták bizonyítani állításukat.

---------

De persze akadnak jó reklámok is, ilyenazAschton Kutcher-féle orbitot pizzával reklámozó filmecske, ami végre jól nyúlt hozzá azAntonio Banderas által már bepróbált "szakítok veled kaja" forgatókönyvet.

Amíg Banderas változatában a kaja alapban taszító volt, és egy párkapcsolatot imitál akajákkal, mármint valódi járást, amit valahogy a rágó szájbavétele egyéjszakás kalanddá minősít (WTF???), na hát ott nem érezni a szituációt. Kész képtelenség. Nem randizok kajával. Ha mégis, és most "szakítunk", az minimum egy fogyókúrás reklám legyen életmódváltáshoz vezetve. De egy szaros rágó, amitől max. a lehelletem lesz illatosabb? Mégis mi köze egy ebéd elfogyasztásának a lehelletemhez? Mert azt ne próbálja senki bemesélni hogy a jó kis csülökpörkölt helyett mostantól bárki egy rágón fog elnyammogni,amit le se nyelhet, mert nem hiszem el.

Na most nézzük meg Ashton termékét.
Neki abból kell választani sörhasat növeszt-e, vagy hogy pillanatnyilag a pizzát fogja élvezni - vagy a szexet (jó, nyilván hetero, meg így könnyebben átjön, adjunk egyet a melegnapnakamit az USA színesbe öltözése hírdetett).
És a pizza - bár olvadt sajt lóg róla mindenhol - egyértelműen nyálcsorgató. Fene, a sajtdarabkák, a csillogó zsír zseniálisan még turbózzais a vágyam, mert az egyértelmű szexualitás mellé a pizzát mint pizzát is kívánom!

Az Ashtonos változat egyértelműen az utóbbi idő legjobb reklámja, olyan jó mint az Auchan-hörcsögök voltak :D
És még a szinkront is szeretem benne (asszem az állandó kutcher-szinkront használták). Kár hogy sehol nem találom a szinkronnal, lementeném.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad