Tom és Jerry 98-116

98: emberek arcokkal! Meg különbenis zseniális. Kár hogy ilyen rövid.

99: a 41. rész remake-je. Kockáról kockára. Azaz ez nem igazi remake. Ráadásul szar is a rajzstílus. És minek a szélesvászon?

100: meglepő, de úgy tűnik ehhez nem készült magyar szinkron. Nagyon más is mint a többi epizód.

101: fura új macskatípus, és egy színtiztán bunkó Tom.

102: Tom az idősebb, konzervatív; Jerry a fiatalabb. A medve meg vmi bárzenenigger. És az egészegy "van másik" bohóctréfa.

103: Tom harmadszor hal meg. Jerry először. Szép bluesos történet.

104: Megint a két szaros kutya. A történet kiszámítható, a rajz pocsék. Nézd meg inkább amikor Al Bundy hambit süt Marcy anyjának hamvaival! Mert itt Tom és Jerry puszta mellékszereplők a saját showjukban.

105: Még több kutyás rész. A 44. rész remake-je kockáról kockára. Viszont kellemesen élénkek a színek.

106: Ez annyira kutyás, hogy Tom és Jerry egyáltalán nincsen benne, a főcím is a két kutya neve.
Van benne kóbor kutya, ami ugyanazt csinálja mint T&J-ban a kóbor kandúr. Az alapprobléma a "pórázt minden kutyára", csak most a másik oldalról.
Ja, szinkron ehhez sincs. És ugyanazt a gaget nyomják le 15-ször a torkunkon. Csak a vége mutat eredetiséget.

107: A rajzstílus egyértelműen a Cartoon Network gyorsbagyártott színvonalára süllyedt.
Most komolyan, hasonlítsátok össze egy régi résszel:
Tomnak mindenesetre egy egérfóviás unokatestvér kerül. A sztori felépítése megegyezik a cirkuszból szökött elefántoséval, csak a másik oldalról.

108: 40. rész remake, kockáról kockára. És a szélesvászon nem tesz jót neki.

109: fel nem foghatom miért nem Tom a macska. Talán mert Jerrynek nem jutna szerep. Érdemes nézni, vicces. Kár hogy csak egy szerb hangalámondásos verzióban maradt fenn - viszont elég vacak munkát végeztek ahhoz hogy bőven lehessen hallani az angol eredetit.

110: Mintha visszatérnének a korábbi stílushoz. Vagy csak mert egy "mákor, máshol" special. Toma rész feléig fel sem bukkan, ami zavaró. Pláne hogy Jerry egyáltlaán nem tűnik fel. Helyette valami El Magnifico nevű egér rohangászik. Az is botrányos, hogy ez gyakorlatilag a The Mouse-exterminator reprója. És annak is elég lapos. Nézd meg inkább Phineas és Ferb azon részét ahol a lánytestvér Feladja.

111: Annyira jelen vannak már a gazdák, hogy kezd az egész egy Dexter Laborjává válni... Megvan honnan vette J.K. Rowling a jelenetet amikor Harry megkapja a behívóját!

112: A zavar forrása nem Jerry vagy Tom, hanem a szemét Húsvéti Nyuszi, aki egy nyamvadt tojást hozott kettőjüknek összesen. Ami még meg se lehet enni, mert egy kiskacsa kel ki belőle. FONTOS: élő állatot előzetes egyeztetés nélkül NEM ADUNK AJÁNDÉKBA!
PS: különös hogy Tom meg sem próbálja megenni a kis rohadékot. Pedig mindnekinek az idegeire megy, senki nem próbálná megakadályozni.

113: a muskétások elmennek kirabolni A KIRÁLYT. Nem a Bíborost, hanem a királyt.
Amúgy az első rész reprója (vagy azéa kutyásé ahol azok aludni akranak), azzal súlyosbítva hogy Tomot megint LEFEJEZÉSSEL fenyegetik, ami NEM POÉN.

114: 112. rész recycle. Bár itt legalább igyekszünk megenni a kis dögöt. Viszont így sem jó, mert így meg a többi kacsás/madaras részre hasonlít túlságosan. Aztán elkezd eltűnni, másolva a Láthatatlan Egér c. epizódot.
Igazából Jerrynek semmiféle szerepe nincsen, és hiába győz Tom, a kacsa annyira idegesítő hogy még ennek sem tudunk igazán örülni.

115: robin hód. Mókás, mert végig csúnyán szivatják az egereket.

116: Az utolsó rész amit HannaBarbara rendezett. A 100. rész remake-je/folytatása. Azér térdekelne hogy a végén a rendőr utánaszaladt és megmentette, vagy elcsapta egy autó? Hogya franchise-ban többet nem szerepelt, ez utóbbit támasztja alá...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad