Tom és Jerry 27-38

27: Tom orvhorgászni megy. Jerry megy segíteni. Ám Jerry lusta cigány módjára nem akarja elvégezni amire szerződött, de fölvenné a zsét.

28: elmegy. Mivel ezen felül túl sokat mondani nincs mit, jegyezzük meg hogy a karakterek folyton dohányoznak és alkoholizálnak. A korhatárbesorolás ugye...

29: gyönyörű. Egyszerűen brilliáns. A kalamajka-részt meg el lehetett volna kerülni ha Tom kicsit toleránsabb. Jerry viszont szemtelen, szadista és kegyetlen továbbra is.

30: Ez egyszerűen vicces.

31: a sorozat állatszereplői először viselnek ruhát.


Vicces, de a gonosz, sunyi kis dög továbbra is Jerry.

32:  kissé durva poénok, de nagyon ot van. A '47-es év jó év volt Tom&Jerrynek (27-33. részek).

33: a Láthatatlan Egér egy klasszikus történet.

34: Jerry tag-teamben a család kanárijával. Mókás. És érdekes milyen hosszúnak tűnik az egymást érő gagek miatt.

35: Íme miért nem működik a kutya-macska-egér között a béke: még csak nem is azért "mit szól a többi kutya-macska-egér" (a részben Jerryn kívül nincs egér!), hanem mert mind önző disznó.
Közepes.

36: "Tom, túl öreg vagy már a sorozatba" - LOL. Egyébként nyilvánvaló a nem először előforduló recycle, de bőven van annyi újítás hogy önállóan megálljon a rész, és fel se tűnjön a dolog.
Egyéb: indiánok elleni rasszizmus. Bár belegondolva nem kell ezt túlreagálni, mert valójábannem sértő. Rasszizmusnak tulajdonképpenrasszizmus, de nem sértő, így valójában nem rasszizmus.


37: az idegesítő kisgyerekmacska feltűnése. Egyébként szerintem egy korábbi rész (amiben a fehér kislány van) felnőttmacskájának redesignja.

38: Az alaphelyzet

De ezen túl az 1. rész remake-je.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad