Tom és Jerry 11-27

11: az előző részben Tom = Hitler, most Tom = náci birodalom. Vagy Mussolini olaszországa, mert kb. annyival gyengébb mint a Náci Donald Kacsa. Hogy ez honnan jött...
Tom először szenved halálos sérülést (felrobban és ettől bekormozódik).

12: vmi fehér kislány babázik Tommal,akiről nem tudom eldönteni hogy babát, vagy részeget játszik mikor rájön hogy van ám ebben haszon is.
Jerry meg egyszerre három macskával flörtöl.

13: Tom felkészült, halada korral, kezdeményező - Jerry meg kis kártevő módjára mindent elront, macskalánnyal flörtöl stb.

14: Tom egy rakás pénzt örököl azzal a feltétellel hogy nem bánthatja Jerryt. Sajna azonban Jerry azt csinál amit akar. Jerry pedig egy kártevő.

15: Jerry nem egyszerűen zaklatja Tomot,de ehhez még verőembert is szerez. De legalább a végén megszívja.

16: vicces.

17: prérifarkas és gyalogkakukk.
Viszont ha MINDEN egér szoknyabolond,akkor minden egér fiú, vagy  semelyik lányegér nem heteroszexuális?

18: Tom talán egy kicsit sokat vár el Jerrytől, de azmeg lehetne egy picit együttműködőbb.

19: Jerry elhagyja Tomot a nagyvárosért ahol folyton nőzik és pórul jár.

20: egy újabbklasszikus felállás: Jerry pont ott van teljesen véletlenül ahol Tom békésen töltené az idejét. Erre Tom persze kihasználja alapvető erőfölényét és szivatja Jerryt, mire a kisegér visszaszivatja. Aztán Jerry túlzásba esik, és azt nézhetjük sikerül-e Tomnak megölnie a kis vakarcsot mielőtt belehal Jerry ármánykodásaiba (persze nem).

21: Le kell szögezzük hogy nagyon jól hozzák be az új és új mellékalakokat. így nem válik unalmassá (olyan gyorsan).
A rész azért vhogy Hókuszpókos.

22:  Egy komikusabb változata az első résznek.

23: Te jó ég, micsoda cicus! És micsoda kis kurva! Asszem a '60-as években még nem működött ez az egyenjogúság! A nő itt egyértelműen pusztán szexuális szimbólum. Ezt nektek PIV-mozgalom!
A rész továbbá komoly etikai problémákat vet fel Jerryvel kapcsolatban. A rohadt kis pondró miért is kéne szeretnünk, és miért örülni Tom balsorsának? Csak mert Tom a nagyobb?
PS: Jerry élő lányegérnek udvarol (mint tudjuk önmagában ez semmit nem jelent).

24: megjelenik a szürke, kisebb (fiatalabb) egér. Kreatív, bár némileg Frédi&Bénis érzés. Plusz kisgyerekként még taln átjön hogy "ne bántsd a gyereket", de felnőttként már látod hogy Tom a tolvajlásról próbálta lenevelni a cigányt, így a büntetése igazságtalan.

25: Ha az egérnek szurkolunk,akkor vicces. Ha volt már valaha kártevőproblémánk, akkor mindjárt kevésbé.
Plusz most már hozzuk fel, hogy az elejétől fogva  ahol ázsiaiakatcikizó poén van, azegyértelműen rasszista. Azért miért nem hőbörgött senki?

26: Kifogástalan levezetőrész LENNE, haa égén Tomegyszerűen helyben lenne hagyva. De szerintem túllőttek a célon a megalázásával.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad