Digimon - a film, 2. szegmens

"Disznóság, számítógépes vírus az interneten!" - bazinga, hol élnek ezek?! Aztán egy rakás random képsor, majd megint kezdik az első szegmensből már ismerős rettenetes szóvicceket. Kiderül hogy alegújabb digimon vírusos lett, és elkezd "adatokat zabálni":
WTF? Mindenesetre ez vmi YK2-szintű összeomláshoz vezet, amivelsenki nem törődik,csak két gyerek, azok is csak azért hogy karakter01 elküldhesse a szerelmesemailjét. A teljes netet súlytó probléma megoldásához persze eléglesz két ocssó konyhagép öszedugása, de eza kisebb problémám ez után a 8-pixeles gameboy-grafikás digimonbejelentkezés után:

Igen, ezek a "jó" digimonok, rájuk mindenképpen számíthatunk. Lol? Ezt a baromságot nem én találom ki:
Itt találkoznak a jó pokemonok a csáppornóból szökött tücsökmonnal, ami gyorsan lereagálja, és átalakul pókszörnnyé. Mert csak.
Eztán sokáig nem történik semmi akció, csak üres szobákban ülnek, és alkalmanként vágnak egy arcot:
Bár inkább azt se tennék.
Mikor csak folytatódik a gyepálás, a vírusosmon átalakul legfelsőbb formából egymág magasabba. Gondolom ezthívják legeslgefelsőbb formának, és ha innen is továbbmegy, az lesz a legeslegeslegfelsőbb forma és így tovább. Amúgy csak a programozóját keresi,így egyszerű lenne amegoldás:
Közben a net elkezd belassulni. Globálisan. Lehet találgatni hogy attól, hogy a haverjaik folyamatosan emaileket küldenek hőseinknek,vagy mert Diaboromon egycsillió másolatot készít magáról folyamatosan.
Eltaláltátok, az emailek a ludasok. De semmi probléma, kézrátételes gyógyítással minden megoldódik! Mert ettől az egyik kiccsávó (a pilótaszemüveges) digitalizálódik. Nyehehe! Íme Minden(ható)mon!


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad