Torchwood - 4. évad, 5-10. rész

5: Kicsit problémásnak tartm hogy hirtelen midnenfelé szétkószálnak, és a valódi neveiket használják hőseink A Legjobban Keresett Személyek A Földön.

A "modulok" az első pillanattól kezdve egyértelműen a legendák gázkamrái/hamvasztói, de annak semmi értelme. Hol a profit?

6: Tömény unalom. Nem érdekelnek a modulok. Nem "szörnyű, államilag tervezett gyilkosság eszközei", hanem a Robotika 0. Törvényének szükségszerűségei. Haladjunk már.
Btw, valaki elmagyarázná miért nem futtat senki teszteket AZ EGYETLEN HALANDÓN?

Ez a rész felesleges, értelmetlen, és koncepciójában is rossz. Semmi más miint zsidó karlendítés.


7: Az Eshter-t játszó színésznő igazán új az iparban, és bárez látszik is némileg, azért tehetségesnek látszik. Annyira nem, hogy ránézzek mi lett vele, de más simán.

A részben azt az egy mondatot hallgatjuk hogy a Kormány nem bukott bele a gázkamrkba, illetve Jack Harkness valami random fickóval enyeleg amúltban. Kurvára unalmas. Kib*szott MullhollandDrive.

"A Doktor Hazudik" klisé. Amellett: A Doktor NEM hazudik. Csak eltitkol dolgokat.

Az sem javít semmit a részen hogy beugrik Nana Visitor, aljas Kyra őrnagy a Star Trek Deep Space 9-ból.

8: Egyértelmű: a történetet 7 részbe kellett volna sűríteni, mindegy mit mond a szerződés. Ha köteleza 10 részre, vagy ennyire kell a pénz, akkor írni kellett volnamég egy sztorit.

Btw, lehetett volna hogy a kizárólag az első 1-2 epizódban feltűnt karakterekre RÁKÖSZÖNJENEK? Pl. "KöszY", vagy "Helló Z"? Mert anyád nem emlékszik, főleg heti 1 részt nézve.

És tovbbra is érdekel: okés, valami maffiacsaládok halhatatlanok akarnak lenni. De miért basznak ki az egész emberiséggel csak ezért? És mire jó az olyan halhatatlanság, amiben öregszel? Mert nyilvánvalóan tudták mit játszanak.

9: Jó, talán 8 részre lehetett volna nyújtani, de ez kezd a Dollhouse 1. évadának végéhez hasonlítani... Aztán átcsap zsidórejtegető, náciházkutatásos idővesztegetésbe.

Jut eszembe: ezzel a Mircale Dayel a Családok saját magukkal is kibasztak, mert a sajátjaik is mennek a kemencébe. Szóval derüljön már ki, mire is játszanak tulajdonképpen, lécci.

10: Értelmetlen végkifejlet. Mert remek, itt Az Új Világrend, DE BASZOD, AZT MÁR ELÉRTÉTEK! A Család tökéletes nyilvántartásával elértek egy olyan pontot, ahol nem kell átvenniük a hatalmat, MERT NINCS KITŐL átvenni a hatalmat, mert mindenhol ők vannak. Nincs már senki más. Vacakolni a Repedéssel flösleges, és butaság, csakis kárt okozol vele.
Mert mi a végeredmény? Elnyomják sajt magukat, elégetik saját magukat, megkínozzák saját magukat - és semmit nem nyernek vele.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad