Doctor Who - Matt Smith, Asylum of the Daleks, avagy Moffat Megőrült és Szar

Na, innentől kezdve nincsen szinkron, a szokásos minőségű félamatőr fordítói brigád munkájára bízzuk magunkat, persze a halláson kívül. A kettő elég jól kiegészíti egymást, de mégis mennyivel kényelmesebb anyanyelven. Na ezért kár hogy nem mindenki egy nyelvet beszél.
És ezzel az évaddal együttmár csak két évad, amit három év alatt gyártottak, de hát ki ad ilyen apróságokra, nemigaz?

1: Uhm. A kezdés hatásos, de... Skaro elpusztult. A legújabb színes-dalekokon kívül minden dalek elpusztult. És a dalekoknak sosem volt parlamentjük, ők a diktatúrában élnek mindörökkön örökké. És aki hibázik, legyen akár dalek (főleg dalek?), azt kivégzik. Nincs olyan még legenda szintjén sem hogy "Dalek Asylum". Miért csak belülről lehet kikapcsolni a védelmi erőteret, és akkor hogy nem szöktek még meg a raktározottak? És minek raktározzák őket? És hogy nem ölik meg egymást? Mégjobb: odakint is keveredneka színes dalekok és a többiek. Anyád. És miért nem vetették be a dalekok a nanobotjaikat MINDENHOL?
És nem, nem fogok pusztán egy hangyányival felújított wish miatt elsiklani ezek fölött a kérdések fölött.
A koncepció amúgy nem volna tökéletesen lehetetlen, ha:
- a helyet egy őrült mutáns dalek hozta volna létre
- vezetőként üzemelteti
- a Skaro továbbra sem létezik, MERT MEGSEMMISÜLT.
- és a többi hülyeség sem létezne.
Ja, és jó lenne ha egy dalek helyen dalek folyosók lennének, nem Birodalmi folyosók, k?
Ja, és a Tardisba nem lehet beteleportálni.
Asszem a Nagy Probléma ennéla résznél, hogy fordítva tervezték. A vége volt meg előbb, és megpróbálták hozzászerkeszteni a többit, de vagy idő nem volt, vagy túl nagy volt a ragasztkodás, vagy a kreatív stáb csődölt be.
Nos, volt már rettenetes,borzalmas és szánalmas rész az 50 év alatt, de ezzel sikerült felborítaniuk első alkalommal a következetességet. Moffat egy szar.

Rá is kerestem erre "Moffat sux", és akkor jöttem rá hogy igazuk van akik azt írták: mi a fenét keresteka dalekok Pandoricánál? Vagy ha már ott voltak, miért nem SEGÍTETTÉK a Doktort az univerzum elpusztításában HISZEN KORÁBBAN ŐK MAGUK IS MEGPRÓBÁLTÁK.

Eh.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad