Hülye reklámok 36.

Volt egyszer egy biztosító. Remekül bevált, bár szerintem agyarföldön kissé vicces márkajelzéssel, amit most lecserél egy olyanra, ami szerintem a wc-n való erőlködés hangjait idézi:
Ing -> nnnnnnnnnnn(gh!)
Nem is szólva mit dob ki rá első találatként a kereső:


A berocca pezsgőtablettánál meg mindig azt hiszem a beherovka-vodkát önti magába "már ilyen korán reggel".

De újságíróink sincsenek igazán toppon. A cikkben ami annak apropóján íródott hogy van szokatlanul meredek híd AKÁRHOL és hogy ez "hogy lett ilyen?", a cikk csak azzal felejt el foglalkozni, vajon miért olyan amilyen.

Az Éden Hotelt minden zűrjével sem hagyhatjuk ki: csak én látom úgy hogy a promóplakát a Zoolandert idézi?


Végül tovább robog a fidszkdnp teljes gőzzela semmibe:
- a "kisemberek", azaz egyszerű "senki kis lakosok" felálltak és egyszerűen elzavarták Orbán apját annak készülő következő befektetési ajánlatával (erősen gyanús mindenféle szempontból).
- nem tudom mennyire igaz, de mivel aktív politikus mondja, és ha nem igaz akkor minimum becsületsértés, de ezekszerint Orbán "gonosz multi"-ként külföldre adózik.
- NépVezérünk lánya meg hiába "4 nyelven beszél", úgy tűnik az angol nem ezek közé tartozik. Ami önmagában bulvárhír lenne, de sokat elárul hogy helyette ma hírértékű dolog!
- plusz  az amcsik még a fikció elmleti síkján is élesen kritizálták és ízekre szedték a közmunkaprogrammal rabszolgaállamot kiépítő politikai berendezkedést.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad