Doctor Who special spinoffok

Szenteljünk egyetlen bejegyzésta sorozathoz kisebb-nagyobb összefüggésben, jórészt abszolút hivatalosan legyártott, ám a DrWho-univerzumba alig, vagy leginkább semennyire be nem illeszthető, hivatalosan listázott cuccoknak. Íme:

- A fix with sontarans: a 6. Doktorral készült epizód a "Jim'll fix it" c. műsor keretében. Nem láttam, nem érdekel, de listázzák.
- Search pout of science, the ultimate challenge: a "Search out of science" c. műsor vendégszereplése. L. előző.
- Dimensions in Time: Újabb 5-Doktor kaland, bár igazából megint csak 3, mert az 1-2 pusztán állóképekről köszön ránk. Amúgy a 3-4-7. doktorok szerepelnek benne, és a Ranival küzdenek meg. A körítést egy másik műsor adta, aminek a keretében megnézhetünk egy echte DrWho részt, mert leülnek tv-zni. A gyerekekért indított kampányoknála DrW-franchise keretében ez mondhatni standard. Valójában egy 30. évadra készült special-ről van szó, ami felvillantja a sorozatban felbukkant szörnyeket, és nagyából ki is merül ebben, a lezárás is egy kicsit túl hirtelen. Még 5-10 perc kellett volna, de még így sem rossz (én bírom a Ranit). Ja, és 3Ds. Eredetileg a kék-piros szemüveghez gyártották, de örülhetünk, mert a digitális3D szemüveg (ami nem bassza tönkre a színeket) alkalmas a megnézésére. Hát, lehet hogy vmi DVD-kiadásról rakták föl amit megnéztem, és arra újrakeverték, heh-he.
- Doctor Who and the curse of fatal death: Rowan Atkinson és egy rakás másik sztár csinált egy poénos paródiát a DrWho-ból. Viccesnek vicces, látványosnak látványos, de a sorozathoz semmiképpen nem illeszkedik. Mint mondtam, ez egy paródia, bár annak igen jól sikerült.
- Attack of the Graske: interaktív epizód a BBC honlapján (a teljes sikeres végigjátszás fent van a youtube-on, de inkább próbáld ki az eredetit). Teljesen jó lene canon-résznek is.
- The infinite quest: a Disney csinált egy űr-változatot a Kincses Szigetből. Na ez annak a remake-je.
- Music of the spheres: valójában a 2008-as BBC Proms (ami egy minden évben megrendezett hangverseny) reklámja. Annál nem több, igazából nem nagyon élvezhető. Csak hardcore fanoknak.
- Tonight's the night: egyike a nézők általírt scetcheknek. A szörny jó, a poénok ülnek, de ez igazából egy műsor keretében előadott színpadi jelenet, félig a valóságban, félig a DrWho-univerzumban játszódva.
- Dreamland:Mintha a Might and Magic 6 alapját (a kreegan megszállást) kombinálnád a Fallout-univerzum wanamingoival. A 3D megoldás érdekes, bár A Doktort eléggé öregíti. Ja, amúgy "Dreamland" az 51-es körzet másik neve.
- Death is the only answer: ismét egy nézők által írt scatch, de ebben minden megvan ami ahhoz kell hogy minizódnak tekintsük.
- Good as Gold: a harmadik nézők által írt scatch. A látvány stimmel, de a sztori koncepciója nagyon sántít. Ám ha attól eltekintünk, elmegy egy minizódnak.
- The five(ish) doctors reboot: az 50. évforduló alkalmából egy valójában DVD-special behind the sceens video, ami kicsit promotálja a "classic" évadokat. A még élő főszereplők cstlenek-botlanak végig a forgatókönyvön, nem kicsit komikusan, de afféle félig-nyomorúságos angol-humor változatban, mint a Sztárom a Párom, vagy a Shawn of the Dead, hogy bekerüljenek az 50. évforduló körüli felhajtásba. Tehát pakoltak mellé egy kis történetet, de igazából téyleg DVD-extra anyag.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad