Doctor Who - David Tennant 2. évada, 5-7. történet, Vezeklés a Purgatóriumban

Jelzi az előző szegmens végét az is, hogy A Doktor hazaviszi Marthát. Aki eddig meglepően felülmúlja a várakozásaimat a kritikákhoz képest. A történetszála kidolgozott, a Doktorral való összeműködése működőképes, a Doktor történetét is előreviszi, az alakítása egyáltalán nem rossz... Igazán nem látom miért útálták.
Rose-nál mondjuk értem hogy a 2. évad közepes teljesítésébena népek, akik az első évadot még nem nagyon nézték nyilván, túlértékeltnek találják, de Martha... Most tényleg!

Most térjünk rá a történetekre:

1.: tényleg szükséges egy ~feltámadót MINDIG Lázárnak nevezni?
Plusz a történet NEM EREDETI, hanem a Resident Evil 2-ből lopták (a játék, mielőtt vki a RE - Nemesis c. filmre gondol).
A szörny meg voltaképpen ugyanaz mint a reknos-királynő a legutóbbi karácsonyi különadásból, amit pedig a Múmia 2-ből vettek át (The Rock, mint a Skorpiókirály, khm).

2.: 42 - mindenki tudja hogy ez A Végső Válasz, még akkor is ha nem kielégítő. Amúgy meg a Real Time webcast alapötletét nyúlja.

3: Végre kimondom: szerintem David Tennant egy RIPACS.
4:  Ami az előző részben működött, az itt mesterkélt, túljátszott, hamis. Csak a korablei kadétiskola hangulata áll meg.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad